Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiąca jolka

pomocy!!!! co to moze byc???????

Polecane posty

Gość spiąca jolka

Błagam wszystkich o pomoc! Nie dawno leczyłam się u ginekologa, przepisał mi na początku maccmiror a potem gynoxin no i oczywiście lactovaginal. potem stwierdził ze wszystko ok. teraz znowu mam upławy, wydzielina po zaschnięciu jest zółta. czasami tylko swędzi. nie śmierdzi wydzielina. doszly jednak problemy z pecherzem, kiedy oddaje mocz boli mnie podbrzusze. odczuwam tez lekko bolesność warg sromowych. co to moze byc? co mam robic? wizyte u lekarza mam dopiero za tydzien :( Pomóżcie!!

Gość olus678
Polecam zrobic posiew. Ja mialam podobne objawy i okazalo sie ze mialam gronkowca zlocistego... Musialam przez tydzien wpychac do pochwy rurką jakis plyn,ktory mial zabic gronkowca...Radzę udać się jak najpredzej,poniewaz zaniedbana infekcja gronkowcem moze doprowadzic do raka jajnika - a co za tym idzie - do usuniecia go.

Gość olus678
Zapomnialam dodac -przede wszystkim nie paniku,to nic Ci nie pomoze;) poczekaj spokojnie, na pewno nic złego Ci nie jest :)

Gość spiąca jolka
dziękuje :) do lekarza ide za tydzien, do ginekologa, jedynie ze jutro pojde do rodzinnego. teraz jade na wypad ze znajomymi i obawiam ze bede sie zle bawic, ze bede niekomfortowo sie czuc. a miałas jeszcze jakies objawy?? kuracja pomogla?? ja jestem pesymistka i widze to w czarnych barwach, boje sie ze cos mi jest powanzego :/

Gość olus678
hehe ja tak samo..panikowalam... ale nie bylo sensu... objawy? Calymi nocami nie spalam po non stop chcialo mi sie sikac..i bolal mnie pecherz.. i jajniki... i bardzo mnie pieklo..i te upławy... Badz dobrej mysli i baw sie dobrze ;)

Gość olus678
a kuracja - pomogla i to bardzo. Do tej pory wszystko jest w porzadku ;)

Gość a ile masz lat
maże to norma?

Gość matyldaaaaaa
Czy po kremie gynoxin tez mialyscie lekkie krwawienie? ja jestem po drugiej aplikacji i wlasnie cos takiego zauwazylam. przede mna jeszcze 4 aplikacje i nie wiem czy to normalne czy lepiej przerwac

Gość Ilianaaaa
Mam te same objawy co matyldaaaaaa i nie wiem czy to normalne. Ma ktoś wiedze jakąś na ten temat?

Gość matiatia
proponuję ogrzewać się termoforem - ja kilka dni z rzędu jak czuję, że coś jest nie tak zasypiam z termoforem między nogami, do tego dużo piję (polecam wodę z cytryną świeżo wyciśniętą) to może być sprawa "pęcherzowa", więc staraj się unikać chłodzenia stóp i ogólnie wychłodzenia organizmu