Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rymyss

jak długo was pobolewały szycia po porodzie??

Polecane posty

Gość rymyss

minęły 3 tygodnie od porodu..a mnie czasem nadal bolą szycia pochwy..czuję takie ciągniecie, szwy mam dawno juz zdjete, ale nadal cos mnie tam pobolewa...czy to normalne?czy juz powinno przestac mnie bolec, a jesli boli to powinnam isc do ginekolgoa?

Gość rymyss
???

no mnie nawet nie bolało jak miałam szwy...wiec nie wiem.każda z nas jest inna ...moja siostra po porodzie nawet siąść nie mogła na pupę..a ja...chodziłam siadałam normalnie a miałyśmy po 3 szwy tak samo. Wiesz jak bardzo cię rwie to lepiej przejdź sie do lekarza...nie będę tobie tu gdybać..lepiej poradzić sie specjalisty.

Gość szycie wora
sprawa chora

Gość jjjjjjjjj
ja przez 3 tyg po porodzie nie mogłam siedzieć a wciąż czułam dyskomfort, takie ciagnięcia i pobolewania przez kolejne 3 tygodnie. Tez sie zamartwiałam ze coś sie żle goi ale było wszystko OK. Po 6 tygodniach (niestety długo u mnie) wszystko pieknie sie wygoiło i nie czyłam ze mam krocze ;) miałam duzo szwów.

Na zmiane pogody moze to boleć nawet kilka lat po porodzie... Wedlug mnie to normalne ze 3 tyg po porodzie jeszcze cię pobolewa. Jesli ból nie jest nie do zniesienia. Jezeli boli bardzo to powinnas wybrac sie do lekarza.

Gość NIGDY WIĘCEEEEEJ
PRZEZ TYDZIEŃ NIE SIEDZIAŁAM NA DUPIE,I POTEM JESZCZE DŁUGO DOCHODZIŁAM DO SIEBIE,ALE MIAŁAM PECHA TRAFIŁAM NA LEKARZA KTÓRY KOMPLETNIE NIE NADAJE SIĘ DO SZYCIA,WSZYSTKIE KTÓRE BYŁY PRZEZ NIEGO SZYTE MAJĄ KOSZMARNE WSPOMNIENIA.

Gość Filipinka88
Mnie bolało po zszyciu po zdjęciu szwów i teraz też czasm boli prwie 8 miesięcy po porodzie najczęściej boli na zmiane pogody.Mi szwy rozpuszczale zdją lekarz bo mnie drażniły a te zewnetrzne cztery na sześc mi sie rozeszły więc wogówle masakra.po porodzie trzy tygodnie nie mogłam siedziec leże, sta ból był tak straszny że łzy mi same leciały.