Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TwojZmysl

Pytanie tylko do płci pięknej, czyli kobiet

Polecane posty

Mam pytanko kobiety... Powiedzcie mi jaki według was jest najlepszy perfum,woda toaletowa. Byle nie dezodorant. Proszę o opinie tych rzeczy, które używał wasz mężczyzna, lub samym w drogerii wam się jakiś zapach spodobał. Cena w tym przypadku nie gra roli... I jesli możecie wypowiedzcie się także, jeśli słyszałyście i wiecie jak pachnie Jean Paul Gaultier Le Male. Pozdrawiam :)

Gość ja uwielbiam.....
jak mój mężczyzna pachnie Gabrielą Sabatini piękny zapach kosztuje ok 200zł ale warto cuuuuuuuuuuuuuuudo. Jak tylko nim pachnie to już jest cały mój...:)

Gość Kikikikik
mi sie podoba jak moj mezus pachnie PUMA czarna zajebista

Słyszałam, ze ładnie pachnie Jean Paul Gaultier Le Male wiesz moze popytaj w drogerii i sam zdecydujesz który ci się spodoba ;)

Anna78 ale chciałem także poznać opinie użytkowniczek tego forum :) Pozdrawiam

TwójZmysł>>widzę, ze zależy Ci na naszych opiniach :) No wiesz ja np. lubię zapach łagodny...słodki...lecz oczywiście musi być trwały...

poszukaj w zapachach Hugo Bossa... kiedyś wąchałam jakiś z Mexxi mnie urzekł, ale niestey nie pamietam jaki. no a z tych już z dolnej pó.łki to adidas pomarańczowy i niebieski ;)

Gość blond wampirzyca
ile masz lat moze cos ci poradze :)

Niestety nie mogę sobie przypomnieć nazwy...ale był super!!! taki...zniewalający zapach...mam nadzieję, ze coś dla siebie odpowiedniego znajdziesz ;)

Dziękuję wszystkim kobietom za wypowiedzi.. jeśli macie jeszcze jakieś propozycje chętnie przeczytam... :) Idę właśnie na basen... Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Gość temat zaprzecza sam sobie
:p🖐️