Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Totalna panikara

Mam schizy że jestem w ciąży mimo brania tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość Totalna panikara

Od poniedziałku mam 7 dniową przerwe w tabletach, dzisiaj jest środa a okresu nie widać. Wiem, trzeba poczekać 2-3 dni, czyli dziś jest ten "drugi dzień". Biore Harmonet, nakręciłam sie czytajac opinie ze ma mało hormonow, jakaś dziewczyna biorac H. zaszła w ciąże... sama na siebie jestem zła za to panikowanie :o Tez macie czasem takie schizy? Męczące to bardzo... najchętniej zrobiłabym test, ale musze poczekać jeszcze chociaż ze dwa dni... yyyy....

Gość biedne pieski
ja zawsze dostaję okres po 4 dniach...w środę biorę ostatnią a w niedziele dostaje okres...niekiedy w sobote....także masz jeszcze 5 dni bo okres musisz dostać w ciągu tych 7 dni

Gość Totalna panikara
Dzieki za pocieszenie. Zaczyna mnie pobolewać w dole brzucha, albo sobie wmawiam, albo już kompletnie mi odbija :o

Gość Malaaaaaaa
glupia jestes!!!!! nie po to tyle bab sie truje hormonami zeby jeszcze sie bać!! tabletki sa po to zeby sie wcale nie bac i w pełni cieszyc seksem bez zadnych niepotrzebnych obaw!!!! po to są tabletki!!!!! i nie przejmuj sie okresem bo wiesz ze jak bierzesz tabletki to cały cykl sie rozregulowywuje i ogolnie tabsy robia z tym wxzytskim misz-masz!!!

Gość Malaaaaaaa
a ze mało hormonów to mozliwe ale chyba tabletka nie słada sie z 1 hormonu tylko z kilku!!!!!! wiec hormon odpowiedzialny za skutecznosc antykoncepcyjna jest normalny a w mniejszej ilosci moze wystepuje hormon odpowiedzialny za skutki uboczne w tych tabletkach!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie lubię hormonów
no to zajebiste poczucie wolności macie po tych tabletkach