Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezapominajkaaa

SPOSÓB NA PIĘKNE WŁOSY

Polecane posty

Gość Niezapominajkaaa

hej. wypowiadajcie się czy znacie jakieś sposoby, odżywki, leki i inne cuda żeby mieć piękne, zdrowe i długie włosy :) wiem, wiem nie można prostować, suszyć, kręcić itd ale czasem trzeba się upięknić więc niestety trzeba je pomęczyć :P

Gość Niezapominajkaaa
czy używał ktoś capilit piękne włosy? bo nie wiem czy warto kupić :P

Gość olabogaaaa
chyba capivit

Gość używałam - polecam
włosy się wzmocniły i szybciej rosły:)

Gość gruba gruszka
Capivit ma w składzie tylko witaminy z grupy B, lepiej brać preparaty o bogatszym składzie ze skrzypem, pokrzywą, bambusem mikroelementami i witaminami, tylko taki będzie naprawdę skuteczny, ja biorę Maxi krzem

Gość Niezapominajkaaa
przepraszam ze pomyłkę :) ja właśnie biorę silice, poleciła mi aptekarka, ale muszę przyznać że za dobrze na moje włosy nie podziałał... nie wiem czy to się ma. zrobię sobie dziś maseczkę z jajka surowego. podobno mleko jest dobre słyszał ktoś o tym?

Gość tak mleko jest dobre...
... ale oczywiscie nie takie sklepowe! jedynie wiejskie, tzn takkie od krowy prosto. ja kiedys nalozylam sobie na wlosy, to mialo byc pare lyzek, ja nalozylam duzo wiecej, splukalam, ale tak mi pozniej wlosy smierzdialy, jak jakimis zygami, myslalam ze zwymiotuje, od tamtej pory nie robilam tego juz ani trazu wiecej. ale mysle, ze stosowanie przez jakis czas daloby efekty na suche zniszczone wlosy bo to mleko natluszcza

Gość Niezapominajkaaa
hmm ja kiedyś piwem myłam ale śmierdziały jakbym była po skacowana, a pozatym to nie widziałam jakiś super efektów, ach te moje włosy :P

Gość gość
kdsKB2gcgqeMccW4hZ5v9ph2