Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luteina a cykl

Luteina a cykl

Polecane posty

Gość luteina a cykl

Hej dziewczyny. Moja ostatnia historia wygladala tak ze po braniu tabsow 2 miesiace nie mialam okres, pozniej luteina i okres sie zjawil. Nastepny juz nie bo zaszlam w ciaze ?!. PRzy stosowaniu gumek i srosunku przerywanego wiec zueplnie nie wiem jak do tego doszlo. Ciaza okazala sie martwa z powodu nie wyksztalcenia sie lozyska. Powodem jak stwierdzili lekarze jest tu smietnik w hormonach spowodowany tabsami. Dostalam Luteine, ktora mam brac od 16 dnia cyklu przez 10 dni. Interesuje mnie jak tu teraz sobie obliczyc dni plodne... Moze ma, ktoras z dziewczyn jakis pomysl ? moje miesiaczki kiedy trwaly jeszcze normalnie trwaly okolo 33 dni. Teraz, nie mam pojecia... Nie wiem teaz jak luteina na to wplywa i co robi z owulacja. Nie chce znowu wpasc dlatego trzeba zastosowac jescze metode dni nie plodnych + globulki. Moze tym razem uda sie nie wpasc ;s Bardzo dziekuej z gory za pomoc...

Gość luteina a cykl
chodzi o odstawienie tabsow. Troche niezrozumialem to napisalam. Po odstawieniu 2 miesiace nie miala, pozniej luteina i sie zjawil a pozniej ciaza.

Gość luteina a cykl
luteina przepisana na pol roku w przod z mozliwoscia przedluzenia. Ma podzialac na uregulowanie cykli. Ale ja to pisalam... przepraszam ze tak w kawalkach...