Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin_L.

Zaszła w ciąże i żąda żebym odszedł od zony /

Polecane posty

Gość Jola bla bee
jesteś śmieciem tyle lat zdradzać żonę ...... ale ok moja rada: czy to napewno twoje dziecko? czy jesteś pewien że nie puszczała się z nikim innym? nie ma prawa żądać ździra niczego sama się pchała w to gowno! olej ja a z żoną się zozwiedź ma prawo związać się z kimś lepszym :////

Gość wspólczucie a nie zazdrość
poprostu oszust trafil na oszusta. Ty oszukałes żone, kochnaka ciebie,jeżeli chodzi o uczucia to nie ma czegoś takiego jak układy, sam pisałes że jej sie kiedyś podobałeś, więc ona czekała na własciwy moment, zeby z toba być, wykorztsła to, ze wasz związek przechodzi kryzys, a ty jak piesek poleciałes do niej, mając w dupie swoją zone ( nie chrzeń tu o miłości), fiut zwyciężył do tego stopnia, ze lepiej było ci sie pieprzyć bez zabezpiecznia, zapominając o tym , że to grozi ciążą. Wierzyłes jej że ona sie zabezpiecza, bo aki macie układ, a ona poprostu od razu planowała cie usidlić an dzieciaka, tylko czekała na właściwy moment, tak robią kobiety, którym zalezy/ło a facecie. Teraz myśli sobie, ty powiesz żonei, zona cie wywali z domu, to ty przyjdziesz do niej i będzie cie już miała na zawsze. Ta tępa dziwka nie wie jeszcze jak bardzo sie myli, bo z doświadczenia wiadom, że takie łajzy drugi raz to robią i ją to może też spotkać, a złapanie faceta na dziecko to najgłupszy sposób po słońcem, bo jak może przyciągnąć faceta, gruba baba, a po ciązy z sflacząłym bebechem i rozstępami, który ją nie kocha. Powiedz jej że nie bedziesz z nią, nawet jak żona cie wywali z domu, tylko będziesz płącił alimenty, ale nawet tego dziecka nie bedziesz chciał nigdy widzieć, wyprowadz sie an drugie koniec POlski albo wyjedź za granice, ata dziwka niech sama wychowuje to dziecko jak tak sama chciał, bo to od razu widac że celowo zrobiła. Nawet nie myślała na co skazuje to dziecko, tylko myślała o sobie, a jak zostanie sama to bidulka będzie lamentować, głupia dziwka.

--------> Japonka nigdy nie mów nigdy... Poza tym weź pod uwagę, że Marcinek z ową pania tworzył kilku letni związek, według niego opart na sexie... Kobiety są bardziej uczuciowe co nie zawsze wychodzi im na dobre... I wiesz nie pisz o dziecku bękart czy bachor, bo to bardzo źle świadczy o tobie

Gość że jest prawiczkiem
głupie baby ale tego jaka kurwa dzifka i suka z tej kochanki to nie widzieci bo to baba jak wy !! Wszystkie jestescie takie kurwiszony !!! Moralnośc buhahah u was to tylko do czasu buhahah

Gość osle idz stad
bo apetyt odbierasz. smierdzi od ciebie gownem szmato. kurwa aborcja pozostawia slad do konca zycia mogla to byc wpadka a nie ze chce cie na dziecko wziac nie wiesz ze podczas seksu moze sie zdarzyc ze kobieta zajdzie w ciaze pajacu? zatluklabym cie gdybys to ty byl moim mezem brak slow na takie gowna jak ty

nie ma czegoś takiego jak seks bez zobowiązań, jest to najgłpsze określenie i pojęcie w cywilizowanym świecie, nawet seks z prostytutką ma zobowiązania , finansowe. Autor miał bardzo dobry pomyśl , darmowa prostytutka, ale cóż przyszła kryska, zbuntowała się chamka przebrzydła i powiedziała basta, i wielka krzywda autora spotkała, a tak na marginesie, współżycie z kobietą bez uczuć, nie dorosłem jeszcze do tego

Gość do współczucie a nie zazdrość
brawo brawo!!!

ale nie wiem dlaczego z góry zakładacie że kochanka go oszukała może tak jest a moze po prostu wpadła przeciez to najzupełniej możliwe

Gość Jola ble bee
do osle idz stad : a ta kochanica wiedząc że się pcha do łóżka żonatemu w dodatku znając jego żone to święta?????? ździra tak samo jak on dziwkarz !!!!!!! co on zły a ona święta? są siebie warci ! wiedziala jaki jest uklad nagle dziecka zapragneła hahahaha

Gość osle idz stad
jola ale kochanka jest najmniej tu winna. a bez winy ejst zona. to ten smierdziel zdradzal. nie kochanka. wpadka moze sie zdarzyc mimo zabezpieczen

Gość do współczucie a nie zazdrość
wpadka i wy wierzycie? tyle lat nie wpadała i nagle wpadła?? przy PIGUŁKACH?? zaplanowała sobie to i zaszła w ciąże by go zatrzymać przy sobie

sluchaj, zeby to wiedziec napewno trzeba posluchac tej cięzarnej pani ja jej nie usprawiedliwiam, ale wpadka jest jak najbardziej mozliwa co to za argument ze po tylu latach? żaden a pigułki....no cóż, kazda antykoncepcja jest zawodna

Gość malutka_33
Wiesz co ty mi latasz koło dupy i twoja kochanka tez.Współczuje dziecku ze będzie mioło dwoje takich popierdolonych rodziców!!! Na miejscu żony wywaliłabym cie z domu i zażądala alimentów na siebie. A ty gnoju nie przysiegałes na dobre i na złe??? A jak zona chora to moczyles gdzies indziej? Los nie rychliwy ale sprawiedliwy co ????

Gość rada nierada
Marcinie, nie chce Cie martwic, ale tej zdrady i dziecka nie ukryjesz przed żoną, prędzej czy puzniej sie dowie jakiego to kochającego i szczerego ma męża... Nie będe Cie umoralniała bo na to już za pózno. Sytuacja jest poważna, bo dziecko to nie zabawka i czeka Cie teraz niezły pasztet, tylko, jedyne co mnie w Tobie przeraża to Twoje patrzenie na \"uczciwość\" - ja nie wiemm czy Twoja kochanka zaszla świadomie i z premedytacją w ciąże (może nie ) ale Ty świadomie zdradzałeś żone a kochanke wykorzystywałeś do potrzeb seksualnych tylko... życie to nie układ, sam sobie zgotowałeś ten los i niestety Ty teraz najbardziej odczujesz skutki swoich poczynań, Własciwie to mi żal i Ciebie i Twojej żony i kochanki też, z tym, że to Ty jesteś najbardziej winny tej całej sytuacji. Jedyna rada to pogodzić się z myslą, że zostaniesz ojcem, porozmawiać uczciwie z żoną i mieć nadzieję, że Ona kocha Cię mocniej niż Ty ją i że może przebaczy. A Ty może przez to dorośniesz do bycia odpowiedzialnym człowiekiem.

ja to wnioskuje po tym, że napisał, ze on jej sie zawsze podobał, poprostu wyczaiła moment, że facet ma kryzys, zgodziła sie na wszystko byle tylko sie z nią przespał, potem mu dawała dupy kiedy chciał, tak robią zakochane w facecie kobiety. Poza tym nie wierze w coś takiego jak wpadka, gdy są pigułki, biore tyle lat i wiele moich koleżanek i jakoś w ciąze nie zaszłam. Tylko celowa robota nic więcej. Poza tym on też swoje ma za uszami, który dureń uprawia seks poza małżeński be zprezerwatywy, przekonała go głupia sucz, że bierze pigułki, a jemu bo tak wygodniej sie z nią zgodził, a czy to potem trudno odstawić jedną, dwie pigułki? Zakochana jest w nim, a żona może sama zdrade wybaczyć, ale jak ona zajdzie w ciąże, a żona jeszcze nie bedąc ( będzie cierpieć strasznie, upokorzona), wywali go z domu i on będzie jego. JUż nie takie numery i dziewczyn widziałam. Tylko głupia dziwka nie wie, że po paru latach, nawet jak facet do niej pójdzie, to często taka głupia sucz zostaje samaz dzieckiem, bo on idzie do innej, która oferuje mu to samo tylko bez ( narazie) dzieci, albo chleje i ją leje i dziecko, mszcząc sie za zmarnowane zycie.

No to oboje macie co chcieliscie. Zal mi zony - ale w calym tym nieszczesciu dobre jest to,ze nie macie dzieci wiec spokojnie mozecie sie rozstac. Jesli nie kochasz kochanki..zaakceptuj ciaze..pozniej plac alimenty ale nie musisz z nia byc. Teraz pomysl jak poczuje sie zona, gdy sie dowie ( w co niewatpie). Zreazta..utrzymywales ten romas kilka lat.. To nie jest do wybaczenia.. Jestes dupkiem.

Gość morał z tego takii
morał z tego taki tylko żonie pchaj fiuta bez gumy, do kochanki zawsze z gumką

lepeij było marcinku głupolu wydac troche kasy i iśc do burdelu, a szkoda ci było wydać kase i jak juz ktoś tu napisał darmową dziwke chciałes miec, ale w życiu nic nie ma za darmo, ta dziwka sie podkochiwała w tobie i ułozyła plan, a ty przez kilka lat miałeś sie dobrze teraz za to co zaoszczędziłeś zapłacisz z nawiązką, traFIŁswój na SWEGO

myślę, że kochanka posiada mniej rozumu niż meduza , znając cię kilka lat chciała by ciebie na męża z takim charakterem, chyba po to aby zaraz po ślubie się rozwieść i capnąć alimenty, bo z taką szują to żyć się nie da, a cicha woda brzegi rwie, będziesz jeszcze przeklinał dzień w którym zobaczyły twoje cudne oczęta kochanicę

Gość mis pryszczatek
egoistyczny i zapatrzony w siebie (a raczej w swojego fiuta) dupek

Gość o ironio....
Oszukiwałeś żone przez pare lat a jak Ciebie kobieta oszukała to pokrzywdzony się poczułeś???? Zasłużyłeś sobie na to.... Nie znasz przysłowia : " Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe?" O ironio... Oszust został oszukany.....

ależ te kobiety są wulgarne... i kompletnie brak im empatii... facet ma problem a te wskoczyły na niego i wyzywają... a serio - kochanka jest idiotką, bo chce byc z facetem, ktory walił w rogi żone przez kilka lat... mozna w zyciu popelniac bledy, ale to juz juz zwykle kurewstwo... a Ty autorze jestes debilem, bo jak Cie żona nie kręci, to trzeba bylo sobie ją zmienic, a nie ruchać na boku... albo sie w ogole z nikim nie wiązac tylko dymac co tydzien inne mięsko.... w sumie szkoda dziecka, ktore sie urodzi... żony nie wiem czy szkoda, bo chyba musi byc ślepa i niezbyt rozgarnieta, skoro sie przez tak dlugi czas nie zorientowala

Gość osle idz stad
A może to prowokacja. Zobaczcie ile wpisów dostał debil.

Gość wiesz komiczne
rozwaliłes mnie :D :D :D piszesz, że kobiety sa wulgarne?.....to przeczytaj swój post :D :P

Gość wiesz komiczne
pewnie, że to prowokacja.

Gość Tipp-ex
dlaczego odrazu na wszystko piszecie, ze to prowokacja? przecież takie rzeczy dzieja sie naprawde...

"rozwaliłes mnie" czyli jestes rozwalona :P ale pozbierasz sie jakos? "piszesz, że kobiety sa wulgarne?.....to przeczytaj swój post" ale ja jestem facetem, chamem i prostakiem i gdzie mi tam porownywac sie do istot ulotnych i uduchowionych - kobiet.. Ps wyczuwasz czasem ironie?

Gość ja wyczuwam
ale weź przestań jechać cały czas na tym samym ogranym numerze...zdania jestes dokładnie takiego samego jak większośc tutaj, ale nie, znowu musiałes wyjechać z tym "uduchowieniem" kobiet. Po co mamy byc uduchowione jak możemy skwitowac krótko, ze autor to dupek? Znów chcesz podsycić ataki na swoja osobę? Przyjmij do wiadomości, że kazda nowa osoba tutaj, jesli choć troche wystaje przed szereg zostaje zjechana, lecz po pewnym czasie wszysycy ucza sie ją tolerować - jednym słowem, kazdy ma swoje 5 minut sławy. Twoje już minęło. (moje też)

Gość wiesz komiczne
wyczuwam.............właśnie dlatego mnie rozwaliłeś. Ale spoko, pozbieram się jakoś. Kobiety są ulotne mówisz.....no to lepiej żadnej nie nadepnij na odcisk :P bo wtedy można sie przekonać jakie jesteśmy delikatne :D