Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka1986

gynefix- gdzie i za ile w Polsce moge to kupic?

Polecane posty

i produkuję ją w garażu ;) ja Cię rozumiem, zwyczajnie tak rzuciłam, z racji tych rzeczy, które opisałam i wydawało mi się, że zareagowałaś nieco napastliwie, więc chciałam wyjaśnić swoje zdanie, nawet nie zamierzałam Cię przekonywać, ot zwyczajnie napisałam swoje zdanie, w końcu to forum - mimo nicku jasnowidzeń nie miewam i uznałam, że może nie wiesz o tej opcji

Gość hurra
hej:) kasienka i co udalo sie? daj znac czy przysłali i czy lekarz nie mial problemu z zalozeniem?? tez sie przybieram do kupna gynefix i wreszcie (dopiero tutaj) znalazlam jakies konkretne informacje :) pozdrawiam:)

Gość hurra
a czy placilas cos za przesyłke? i jak dlugo trzeba czekac? zastanawia mnie tylko to czy lekarze u nas maja jakies doswiadczenie w zakladaniu gyne...? jesli to taka rzadkosc..

prawie 64 euro kosztuje gynefix. przesylka 2,40 euro. w banku za przelew zaplacilam 14 euro z kawalkiem (zalezy od banku). plus jeszcze za zalozenie trzeba zaplacic, 400 zl

Gość hurra
uhhhhh sporo... ale chyba warto:) ja planuje zamowic dopiero kolo 10 lipca bo bede wtedy "przy gotowce" :) hmmm.. mam prosbe: moglabys wtedy zajrzec to bym pomeczyła Cie troche jakimis pytaniami :) dziekuje Ci bardzo za odpowiedz..! pozdrawiam cieplo A! no i oczywiscie podziel sie wrazeniami z zabiegu:)

no popatrz, akurat wtedy planuje wyjazd nad morze... ale zobacze co da sie zrobic :) najwiecej problemow mialam z wyborem platnosci, nigdy nie kupowalam nic w sklepie internetowym, a w dodatku to apteka z belgii :) ale napisalam im maila ze przeleje im kase na konto i tyle :)

Gość hurra
ok cos wykombinuje.. no i bede tu zagladac tak w razie czego:)

Gość 123magda123
i jak? długo trwał montaż? bardzo bolesny?jak się czujesz?

Gość gość
ja mogę sprowadzić gynefix ze Szwajcarii jednak koszt to 200 euro. sama ją mam i jestem zadowolona.

Gość gość
Jestem zaintertesowana.Podaj kontakt.

Gość gynefixgirl
Cześć! Założyłam Gynefix w Niemczech (mieszkam w Polsce) i postanowiłam opisać swoje doświadczenia, bo po polsku trudno coś znaleźć. Więcej na blogu Gynefixgirl na blogspocie.

Gość gość
Ta wkładka wbija się w macicę ,zarośnie i jak potem ją wyciągnąć.Macicę trzeba rozerwać i stąd potem komplikacje.Ona nie zostanie na zawsze,chyba w ostatnim okresie płodności.

Gość gość
chyba zwariowałaś niedoinformowana Krowo

Gość gość
Ona w macicy jest tyle ile życzy sobie kobieta.Wbita w macicę jest ale punktowo,aaby się nie przemieszczała.

Gość gość
kupić w Polsce będzie trudno, jest sprzedawana bezpośrednio tylko lekarzom www.gynefix.pl