Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MagicznaDlon

Czy to MOZLIWE???

Polecane posty

Czy to normalne zeby stosowac od dluzszego czasu stosunek przerywany i nie zajsc w ciaze?? To ze nie ma ciazy oznacza ze jedno z partnerow jest bezpodne czy moze los szczescia??Wiadomo nie jest to pelny stosunek ale prawdopodobienstwo jest:)

Znajoma kochała się tak z facetem. Dopiero po roku, że się tak brzydko wyrażę, "wpadli".

hmm ja sie za kazdym razem obawiam ale zawsze dostaje okres na czas:0 nigdy nawet mi sie nie spoznil i mysle o tym bo duzo ludzi ma ten srodek antykoncepcji jako idiotyczny:0 hmm sama nie wiem czas pokaze:)

Gość onakok
moi znajomi od 4lat uprawiaja przerywany i nie maja dziecka ,sama nie wiem od czego to zalezy :D znam i taka parke co wieku 16lat stosowali kalendarzyk i maja juz z 3letnie dziecko :D

ja jednak wole się nie stresować i stosować tabletki ;) od płodności na pewno, i od szczęścia również :D

Gość onakok
ja tez tabletki stosuje sa bardzo wygodne ale boje sie co bedzie pozniej z zoladkiem i plodnoscia.

sa jeszcze plastry :P wiem, że niewygodna, dlatego stosuje tabletki ;) na początku, jak jeszcze nie brałam tabletek, no to też stosunek przerywany... ale to zbyt stresujące, nie w trakcie seksu, ale po ;) :D

Gość odpowiem...........
To ja napiszę tak, kochałam się ze swoim partnerem w taki sposób przez 4 m-ce i wpadka, po urodzeniu dziecka jak wszystko wróciło do normy znowu zaczęliśmy tylko w taki sposób sie zabezpieczać i przez 5 lat bez wpadki więc to chyba zależy od szczęścia i uwagi partnera

heh no ale ja jakos nie jestem przekonana do tabletek:) zreszta moja pamiec i w ogole ;p hehe a plastry tez jakos mi nie odpowiadaja:) na razie przerywany bede stosowac a co bedzie to bedzie;p hehe

Gość kjljdkdfd
a my gdy uprawialismy przerywany potrafilismy po wytrysku uprawiac seks jeszcze raz bez mycia i nie bylo wpadki.

a czy jak stosowaliscie stosunek przerywany to wasz partner wycieral go czasami? Wiem ze dziwne pytanie ale np. zamin wszedl to wicisnal reka te soczki ten plyn albo przy zmiana pozycji gdzies tam w trakcie??

Gość moje anioły
ja nie zaszłam przez 5 lat :D

Gość moje anioły
ale jak wpadliśmy to od tego czasu mąż nie chce nawet słyszeć o przerywanym :D

a ja lubie przerywany i mam nadzieje ze dzidzius nie bedzie pchal sie za szybko na swiat;p hehe

oj ale nie ma nic cudowniejszego jak poczuć w sobie te meskie soczki ;) chodzi mi oczwyście o wtrysk w środku :)