Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martishia86

Zele firmy CM i NailDesign....

Polecane posty

Cześć dziewczyny... Mimo że robie już paznokcie żelowe ponad rok czasu to jednak chciałabym zapytać bardziej doświadczonych dziewczyn, czy pracowały na tych żelach? Co prawda firma NailDesign nie jest b.dobra firma, ale od niej zaczely sie moje poczatki...chciałam zapytać czy jeżeli żel gestnieje w słoiczku, jesli jest schowany w szufladzie to czy jest sposob na jego rozcienczenie (tak wlasnie mi sie stalo ;/) co prawda mam drugi ale pytam z ciekawosci ;p Drugie pytanko mam o żele firmy CM...mianowicie kupilam komplet dwoch zeli jednofazowych do frenchu ( rozowy i bialy) i fakt zele sa b. mocne, super sie trzymaja i dlugo, bialy jest super sniezny, ale mam problem bo na koniec jak juz przemyje cleanerem to mało sie blyszczy, wogóle, albo część paznokcia ...;/ i juz nie wiem czego to wina... Mozliwe jest zeby np. clener z NailDesign zle dzialal na zele z CM? albo ze lampa jest za slaba?? Albo że za krótko są utwardzane ? ( utwardzam je ok.2min.i potem wszystkie drugie ok.2min.) ...Nakierujcie mnie troszeczke dziewczyny :) Pozdrawiam , Marta :)

po pierwsze to moze zle nakladasz ostatnia warstwe zelu jezeli czesc paznokcia sie błyszczy a czesc nie! po prostu nierowno go rozprowadzasz i czesc jest pokryta warstwa zelu a czesc nie- mimo iz wydaje Ci sie ze cały paznokiec jest zazelowany! zwroc na to uwage! a po drugie, to ze zel sie słabo błyszczy to po prostu moze byc jego słabosć:P od tego sa nabłyszczacze albo lakiery do paznokci! spróbój! pozdrawiam!