Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veritasee

Jak podoba wam sie ta suknia slubna

Polecane posty

ta sukienka jest również w kolekcji moich ulubienic:) podoba mi sie :)

Gość a co w tym takiego
czarujacego???jak dla mnie jedna z bez...wszystkie na jeddno kopyto, tylko inne "wyszywanki" na przodzie

Gość hej hej
ladna ale nie mozesz jesc chyba podczas wesela hm??

Gość lokowa..
gora moze byc ale dol mi nie przypadl do gustu

a kolor, to jest ten srebrzysty biały czy jakos tak, to nie jest zwykły biały, prawda?

Gość veritasee
Mysle ze panna mloda na weselu i tak nie wiele moze jesc...... A poza tym kroj sukni i material bardzo wyszpupla. Na tym zdjeciu jest to chyba biala suknia, ta moja bedzie ecru. I dzieki za wszystkie opinie:) DLA MNIE I TAK JEST NAJPIEKNIESZA:D

Gość marcelineczka
Jeśli mam mówić szczerze - to bardzo kiepska ta suknia. Wszędzie pełno takich fasonów - zresztą już niemodnych. Fajnie wyglada tylko z daleka i na dobrej modelce. Celowo nie jest pokazywana z bliska. Podmarszczona tafta, podłapana kwiatuszkami rozsianymi, o zgrozo, w centrum każdego zmarszczenia. Wrażenie może robić tylko na osobach niezorientowanych. Pokaż dokładne, duże zdjęcie to wypunktuję plusy i minusy. Cała gadka o jedzeniu jest bez sensu bo suknię ma się na swój rozmiar a nie taką jak na zdjęciu. Przepraszam za szczerość. Myśle, że lepiej mówić prawdę.

Sliczna ta suknia! I najwazniejsze, ze sie tobie podoba. Bedziesz przepieknie wygladac na 100%!

DO pomóżcie ludzie bo naprawde ---> TA SUKNIA CO DAŁAS LINKA JEST ZAJEBISTA!!!

Gość pomóżcie ludzie bo naprawde
a dziekuję :) jak wszystkie maggie s.

Gość ejbisi
Jezu co wy się wszystkie uwzięłyście na te suknie bez ramiączek? Beznadziejne są, a całe wesele będą wam spadać i będziecie tylko je w kółko poprawiać i podciągać do góry.

Gość pomóżcie ludzie bo naprawde
ja tylko wklejam, osobiscie nie bede miala bez ramiaczek bo mam bardzo maly biust i jestem krytyczna :)

Gość McLady
śliczna

pogrubia, wiec tylko dla chudej i wysokiej dziewczyny.

bardzo.. trendy ;) podpiszę się pod innymi 'nie mój styl' ale trzeba przyznać że do odp figury, będzie wyglądała obłędnie

Gość pasikonik-ag
dziewczyny na szczescie ja juz mam sukienke jesli któras jest z warszawy badz okolic niech sie uda do salonu margarett w jankach ja przegladałam mase sukienek i tak naprawde to wszystkie sa ladne na zdjeciach a jak zobaczy sie je w realu to rece opadaja to nie muj styl ale kto co lubi. Tam pracuja same profesjonalistki dobiora wam sukienke odpowiednio do waszej figury. ja sie dowiedziałam nawet tego ze jezeli masz nieduzego partnera dlugi welon nie pasuje bo wyglada sie nieproporcjonalnie. popatrza na wasza figure, oczekiwania i sami wybiora sukienke wiekszosc zdjec jest retuszowana na tych wszystkich stronach i to nie ma sensu ogladanie trzeba ja przymierzyc. Natomiast nie zawsze to co wyglada ladnie na modelce czy na wieszaku jest ladne

Gość pasikonik-ag
a tak wogóle to jest adres strony http://www.margarett.pl/suknia jest z ramiaczkami. Teoretycznie wszyscy gwarantuja ze nie powinny spaść ale ja wole nieryzykować wole myslec o zabawie niz o tym czy mi nie spadnie kiecka horror.