Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam za chude nogiiii

CZY TE NOGI WAM SIE PODOBAJĄ????ALE TAK SZCZERZE...

Polecane posty

ja ćwiczyłam dużo aerobików, to na pewno podziałało na moje nogi. takie wg mnie najlepsze, najbardziej efektywne do wykonywania w doku są ćwiczenia tamilee webb "chcę mieć takie nogi/pośladki/brzuch/itd", a najlepiej ćwiczyć je z cięzarkami - w ogóle im większe obciążenie tym lepiej kształtują się mieśnie (ale my kobiety nigdy bez odpowiedniej diety dużych mięsni mieć nie bedziemy, nie ma co panikować), ja ćwiczę z hantlami i ciężarkami na nogach. jeszcze dość dobre cwiczenia na nogi ma cindy crawford w "nowe wyzwanie".. jak mi się przypomni coś, to Ci dopiszę spadam popracować nad moim nieidealnym jeszcze tyłkiem :P

Gość paola-la
a moim zdaniem wszystkie te,co krytykuja to zakompleksione poczwarki:() tyleczek ladny i zgrabny,choc moze maly...,ale male jest piekne! nogi-patyki????sa pieknie wyrzezbione!uda nie sa masywne a lydki sa ladnie umiesnione ale W ZADNYM WYPADKU GRUBE I NALANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kobiety-za nisko osadzony tylek?chyba was pogijelo!niejedna z was tutaj chcialaby miec dluzsze choc te 5cm nogi .jestescie poprostu koczkodamami i zazdroscicie dziewczynie swietnej figury!(zreszta ja tez zazdroszcze lecz nie krytykuje!!!!!) autorko-tylko nie rozumiem czemu dalas sobie cos wmowic:)masz swietne nogi! i pewnie super sie prezentuja w spodnicy... a jesli chodzi o jakas tam przerwe miedzy udami to tez moze byc seksowne(niektorych facetow to kreci),a zreszta najwaznijsza jest samoakceptacja i to ona dodaje kobiecie najwiecej seksapeelu ;) a jesli jestescie kobity takimi podlymi,zawistnymi zolzami to ostrecza faceto najbardziej nie ma to jak zazdrosna baba!

mogłabyś się zdziwić :o nie lepiej zamiast zazdrościć spróbować osiągnąć to, co nam się tak podoba..? oczywiście nie neguję, ze komus podobają się płaskie, obwisłe tyłki (a ten na taki wygląda) - ale mi się nie podobają i nie zamierzam komuś słodzić a nogi miałam chudsze - wszystko można zrobić jesli się chce 🖐️

Gość ghgh6
sliczne nogi

Gość tghgj
sliczna figura autorko .zazdroszcze :(

Gość aneczka crazy
masz tak ladne nogi..czego chciec wiecej?idealne prporcje.łącza sie w kolanach,lydkach i kostkcah.sa super!tez bym takie chciala..i nie sa klocowate...w zadnym wypadku.a po za tym nogi musza byc nogami a nie kołkami:)

Gość maggieeeee
Jak to są chude nogi to ja jestem święta. Bliżej im do grubych niż do chudych... I wstydzilałabym się je pokazywać ze względu na to że są za grube, a nie na odwrót. Koleżanka chyba chce się dowartościować... Popieram tą krytykantkę z pierwszej strony... Zgrabne, ale za grube! Fe!

Gość maggieeeee
A i tak na marginesie... Świat oszalał na punkcie szczupłej sylwetki... A ona wyjeżdża z tekstem że ma za chude nogi. Też mi problem. Ja mam podobną figurę i spódnic nienawidzę, bo jak widzę te wszystkie patyczkaki to twierdzę że jestem za gruba. I od razu mówię że nie zazdroszczę, bo uwielbiam oglądać chude nóżki w necie, ale chudych nóżek po prostu nie ma

Gość Luizaa
Ja to mam dopiero problem . Ostatnio koleżanka powedziala mi ze jesli sie nogi nie łączą w udach to są krzywe , a mi sie własnie nie łączą :( . Wstydze sie tego ale chodze w spódniczkach i spodenkach . Mam 175 cm wzrostu i waże 55 kg. Niewiem czy jestem za chuda czy w sam raz . Bo czuje sie dobrze. Wole być chudsza niż mieć problemy z nad wagą . A tak wgl to mam 14 lat .

Załóż buty na obcasie, ułóż włosy, skrop się świerzymi perfumami i nie zajmuj się nogami. Wtedy zakręcą w głowie niejednemu