Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi810

Kiedy sa dni niepłodne??????

Polecane posty

Gość Gabi810
niech se którach jaja nie robi....

Gość Gabi810
ale jak to powiedziec, bo on jak skonczy to mowi juz sie zwalilem zdejmij gume

Powiedz mu po prostu ze bbierzesz tabletki anty i wystarcza . tym zwal sie we mnie zwaliłas mnie z nog :P tak to ty sie nie wyrazaj :) chlopak moze nie chciec do srodka bo moze sie bac w takim razie niech robi to tak jak lubi :) ile macie lat?

Gość Gabi810
Ja mam 15 a moj chlopak 16? A jakie to ma znaczenie??

Gość zofjjjja srajak
najlepiej poznać po śluzie ... jeśli jest przejrzysty i "ciągnący" to są dni płodne, a jeśli mleczny i grudkowaty - to dni niepłodne

Gość Gabi810
A wspolzyjemy od pol roku, jeszcze dodam ze to nie jest moj pierwszy chlopak, zawsze uzywalam z moimi chlopakami gumek, wiec nie wiem jak to jest jak sie chlopak zwali we mnie, jakie to uczucie??

Gość Gabi810
A na co mamy czekac, nie jestesmy dziecmi, zreszta cnote stracilam juz poltora roku temu, na co mialam czekac, zeby byc ostatnia cnotka w klasie, WSTYD!!!

Gość Gabi810
To moj 10 chlopak, ale dopiero 4 seksualny, z tamtymi to tylko jakies pieszczoty i petting czasem oral ale to dopiero przy z moim 4 chlopakiem tego sprobowalam, wszystkie te znajomoosci byly krotkie, po 2 gora 4 miesiace, a z tym jestem juz od 7 miesiecy, bardzo sie kochamy chcemy byc razem

Gość Gabi810
Oczekuje powaznych odpowiedzi a nie pouczania mnie, to jak zaproponowac to chlopakowi??

Gość Gabi810
dobra ja spadam z z tego forum.... było ok dopoki jakas gówniara nie zaczeła sobie robic jaja ;/ dla niektórych to sa powarzne tematy dla ciebie nie musza byc ;/

Gość Gabi810
15 lat dzieciaku ty wiesz co ty piszesz??????? ja mam 18 i dlatego zaczełam ten temat... a ty nawet nie wiesz o czym piszesz... pewnie zaczytałas sie czegos.... dobra narazie

Gość Gabi810
I moj chlopak ma 39, i to juz mezczyzna jest a nie jakis gowniarz

Gość mnie zastanawia
po co bierzesz tabletki na wyregulowanie okresu. Przecież w twoim wieku nie ma żadnych medycznych powodów regulowania, bo jeszcze dorastasz. I musisz wiedzieć że tabletki anty nie likwidują przyczyny nieregularności tylko likwidują sam objaw. Miesiączki masz sztuczne, a lekarz który ci przepisał te tabletki widocznie nie jest zbyt kompetentny.

Gość Gabi810
nie piszcie na tym forum bo jakas gówniara sie podstawai i pisze dla jaj ze ma 15 lat ;/ dla mnie to jest chore;/