Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest ze mna nie tak

Mam faceta. A mam ochote przespac sie z bylym. Co jest ze mna nie tak?eh

Polecane posty

Nie wiem dlaczego tak jest... Moze dlatego,ze moj facet teraz wyjechal... Ale mam na to cholerna ochote... Ostatnio on chcial odnowic nasz kontakt...powiedzialam "nie" ...bo jestem osoba, ktora nie uznaje zdrady i nigdy jej nie wybaczylam mu...a sama mam ochote zdradzic mojego faceta z bylym chlopakiem!! Nie wiem co jest ze mna nie tak ehh Boje sie ze jakby byla okazja cos by wyszlo...

Gość jabłkoowo
yy no comment :P

tak. cierpialam po tym cholernie. zdradzil i zostawil dla niej. nie wybaczylam. a teraz sama mam na to ochote :|

Gość echu echu
j/w

wlasnie mam i az za duzo :p wiem ze nie dala bym sobie pozniej sama ze soba psychicznie rady...ale mam na to ochote...i to jest chore...nie dojdzie do tego,bo ja nie dopuszcze do takiej sytuacji....ale sam fakt ze moge miec na to ochote mnie przeraza :o

"a sama mam ochote zdradzic mojego faceta z bylym chlopakiem!" Ochota już jest. Jeszcze tylko czynu brakuje. A gdzie te zasady o których wspomniałaś? Bo chyba nie takie "on mnie zdradził - źle, ale ja zdradzam - dobrze"?

Gość Twoja miłość jest słaba
Nie będziesz z obecnym :O Możesz mi nie wierzyć ale wiem to na 100%

Gość a ja obstawię
powiem szczerze: zotaw w spokoju obecnego partnera, bo na 100% go nie kochasz. Gdy się kogoś kocha to NIE MA OPCJI ZDRADY nawet w marzeniach. Widzi się tylko ukochanego w roli kochanka.

Gość popieram....///......

a ja jestem pewna,ze go kocham tak jak nie kochalam nigdy nikogo. nie wiem czy bedziemy razem na zawsze czy nie,zycie roznie sie uklada. w kazdym razie moje podejscie do zdrady nie zmienilo sie i nie zmieni. zdradzic go na pewno nie zdradze,bo taka juz jestem. nie dalabym sobie sama psychicznie z tym rady. jednak nie widzialam go juz jakis czas i nie bede widziec troche i nie bede ukrywac,ze seksu mi brakuje... ale to nie o to chodzi...ja nigdy bym nikogo nie zdradzila...kocham mojego i jestem tego pewna...wiec skad ta mysl :o chyba jestem jakims ciezkim przypadkiem :o

Gość ludzie nie
nie można kochać faceta i chcieć go zdradzić z byłym jednocześnie, więc nie mydl tu nam oczu, bo z kurestwa wytłumaczenia nie ma :O

Gość ludzie nie
a jak cię cipsko swędzi to kup sobie wibrator :O

ale to byla mysl :p nie zrobilabym tego :o to jest chyba roznica :p

Gość no to zerwij
z byłym kontakt :P albo z teraźniejszym :p zastanów się czego tak naprawdę chcesz

zerwalam :p powiedzialam,ze miedzy nami nic nie bedzie nigdy :p