Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrrrisa

Czy wasza dzidzia tez tak mocno kopie???

Polecane posty

Gość rrrrrrrrrrrisa

ja jestem teraz w 26 tc i zauwazylam od dluzszego czasu, ze dziecko choc jeszcze malutkie potrafi juz dac solidnego kopniaka a jak sie poloze to czasem nawet widze jak mi sie brzuch rusza w rozne strony.

spokojnie ja tez tak mam ,a moja znajoma tylko czasem czuje jak dzidzia kopie...no nasze pociechy to będą niezłe giganty:P mi to tak sie brzuch rusza ze szok:)nawet jak kocem sie nakryje to widać ze brzuch mi sie rusza:) ale Fajne uczucie jak widać jak dzidzia kopie no nie..???:) Pozdrawiam:)

Gość rrrrrrrrrrrisa
bardzo fajne, chociaz jeszcze nigdy nie miala czkawki a teraz co chwile czestuje mnie kopniaczkiem :) Nadija26l - znasz juz plec? bo moj rozbojnik to dziewczynka :)

a u mnie chłopczyk:):) super ,wiesz ja jakoś czułam ze będzie dziewuszka..mam już synka ,a jednak będzie drugi synek:) ciesze sie ,ważne żeby było zdrowe:) No u mnie teraz od niedawna zaczęła sie czkawka :) tez fajne uczucie;):) w ogóle cała ciąża to naprawdę niesamowite przeżycie;):) Mimo ze jest mi ciężko ..już przytyłam 30 kg...nogi wiadomo puchną,jeszcze ponoć ma być upalny czerwiec...

Gość rrrrrrrrrrrisa
a w ktorym jestes teraz tygodniu? ja przytylam mniej, bo na razie 12 kg ale przed zajsciem w ciaze wazylam ok 60 kg przy wzroscie 158 cm, wiec troche duzo, ale zrzuceniem wagi to najlepiej martwic sie po porodzie, co do opuchniec mam ten sam problem, szczegolnie stopy, rece i twarz, mam dobre wyniki badan, duze pije wody ale lekarz powiedzial, ze juz taka moja uroda. cieszmy sie, ze teraz przynajmniej jest mniejszy problem z butami niz w zimie, bo ja na wiosne mialam tylko jedne w ktore sie miescilam.

internet mi nie działał...dopiero teraz uruchomiłam:)no ja będę mieć 35 tydz. w niedziele..:) kurde ale to zleciało:):)

Moj mały tez strasznie mnie kopał i pchal sie na żebra juz pod koniec ciąży i jak sie okazało mimo małego brzuszka urodziłam 60 cm Boryska :D

Gość a oto streszczenia
moja przy ur. miała 53 cm i też mocno dawała czadu podczas ciąży, brzuch wyglądał jak morze podczas sztormu :D

Gość a od kiedy zaczyna kopać
pomijając książkowe wskazania pytam się Was Mamuśki:-) jestem w 17 tygodniu i moje maleństwo jeszcze nie chce fikać:-)

Mój maly tez sie mocno wierci. szczegolnie rozbudza sie woieczorem kiedy ja juz bym najchetniej zasnęla :) "od kiedy zaczyna kopać" u każdej kobietki to jest inaczej. Myśle ze tak średnio to kolo 19 tyg. ale raz wczesniej raz poxniej. Ja w 1 ciązy pierwsze ruchy poczulam baaardzo poxno kolo 25 tyg. a teraz to juz w 13-14. Poczekaj cierpliwie i poczujesz napewno :D

Gość a oto streszczenia
w pierwszej ciąży nawet do 20. tc mozesz nie czuć ruchów moja zaczęła w 18. tc

Gość Kasieczka
poczekajcie pod koniec ciazy, wtedy dopiero bola kopniaki. Ja jestem teraz w 32 tyg (druga ciaza) i dzis rano jak mi maly kopnal gdzies w zebro, to az zajeczalam. mozecie wierzyc lub nie ale uslyszlam az w srodku taki odglos kopniecia w moja kosc od zebra