Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojito555

studia- czego się spodziewać po tym kierunku

Polecane posty

Gość mojito555

witam. zastanawiam sie nad złożeniem dokumentów na studia na kierunku historia z jezykiem polskim. niestety nigdzie nie moge znaleźć bliższych informacji czego sie po tym kierunku spodziewać jakich przedmiotów itd niby logiczne polski i historia ale chciała bym wiedzieć jednak cos więcej. może ktos z was miał do czynienia z podobnym kierunkiem itd. i mógłby mi coś o nim powiedziec z góry dzięki.

wiem zostanę teraz zniszczona i wyśmiana ale ja chciałabym uczyc w szkole a to są studia nauczycielskie

nikt wiecej sie nie wypowie. to moze chociaż ktos wie gdzie moge znaleźc takie informacje niestety na stronie uczelni nic nie znalazlam

a o tym kierunku nie slyszalam,szukaj moze na stronach uczelni powinny byc plany lekcji;) ja tak sprawdzalam

Gość hej glut a po jakim
wróżysz :p ?

właśnie nie ma tego planu są innych kierunków ale tez nie wszystkich

Gość hej glut a po jakim
a jak mam rodzinę prawników i chcę studiować prawo na uniwerku to też :p ?

no ale zeby isc na politechnike to i predyspozycje do tego miec trzeba z 2 na swiadectwie z matmy skończyłam:) także matury z matmy pod uwage nie brałam

hehe nie no prawo spoko.uogolniam.prawo chyba sie oplaca zreszta w ogole niektore kierunki tez jakies obce jezyki egzotyczne czy cos ale nie historia z polskim

Gość hej glut a po jakim
co prawda to prawda :p🖐️

Gość dldldldld
oprócz historii literatury i historii różnych okresów: socjologia, psychologia, pedagogika, metodyka, filozofia, historia sztuki

na prawo tez składam a nóz sie dostanę historia i wos mi nieźle pszły ale niestety nie mam rodziny prawników wię niewiele mi te studia dadza tak naprawde

hej moja siostra kończyła podobny kierunek a teraz uczy w szkole... z tego co pamiętam była historia wszelkaiego rodzaju, dalej łacina, wf, filozofia, etyka, jezyk obcy, przedmioty pedagogiczne...

hmm czyli taka mieszanka wszystkiego po troche ciekawie... i jak była zadowolona?

ja studiowalam historie, specjalizacja nauczycielska-zaocznie

z historia to sie orientuje mniej wiecej co tam bedzie ale wlasnie ten j polskie . bo akurat te sa studiami bardziej historycznymi , polski jest dodatkowy

Gość kolakao
beznadziejny kierunek. lepiej wcale nie studiowac niz studiowac cos takiego

Gość ej kiedy sie sklada papiery
mozna juz??????

Gość kolakao
teraz wszedzie jest raczej rejestracja internetowa mozna sie rejestrowac a oni sami pobiora wyniki matury z krajowego rejestru matur i w zaleznosci czy na podstawie tego sie dostaniesz trwa dalsza rekrutacja papiery itd

serio?

Gość kolakao
wejdz na strone uczelni ktora cie interesuje i poczytaj zawsze na stronie glownej jest link rekrutacja tam pisze wszystko. tylko nie zdecyduj sie na historie z polskim. żenada

nie. ide na resocjalizacje. do 15.06 wpisowe 0 zł czyli lepiej teraz zlozyc. chce na zaoczne i tam pisze ze za I semestr wplata do 15. 06. czyli co jak wplace juz jak bede skladac papiery to na bank sie dostane? czy jak sie nie dostane to mi ta kase zwroca?

Gość kolakao
nie oplata rekrutacyjna jest bezzwrotna i obowiazkowa inaczej nie wezma pod uwage twojej osoby