Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klełopatra22

aceci cholera!!! dlaczego tacy jesteście ? a mianowicie..

Polecane posty

Gość klełopatra22

byłam przejazdem w jakiejś wiejskiej barówie bo musialam siusiu i kawy sie napić.. i jak wychodziłam kilku facetów stało i był tłok więc przeprosilam i preciskalam sie do wyjscia... a jakis koleś mnie złapał za tyłek i przycąnąl do siebie! myslalam ze mu po ryju dam ale to gojka kultury nie nauczy!! zmierzylam go wzrokiem z nieskamiem , szturchelam na stolik i wyszlam . co wy do h... sie powstrzymac nie mozecie ?? ja pierdziele...

Gość klełopatra22
oczywiscie w temacemialo być "faceci.. cyba nie trudno sie domyslic :) :D

za czterdziesci lat to bedziesz miala nadzieje, ze chociaz bedziesz sie musiala przeciskac miedzy facetami, bo klepnac juz nikt nie klepnie :)

Gość klełopatra22
ehehehe czyli mam sie cieszyc ze jakis burak obleś mnie macał ;D ?? zachwycoa nie jestem... mam swoja nietykalosc a takie cos pod molestowanie podchodzi :P faceci to buraki! (nie wszyscy aczkolwiek wiekszosc zdecydowanie tak).

Gość klełopatra22
heh...bo dziewczny jakby nie bylo nie macają was po lulkach ani po tyłkach ;D nawet jak facet niezłe ciacho... co wy zwerzeta jestescie czy jak ;/ helloł.. cywilizacjo...:D:D:D:D

cywilizacja? litosci ! a jak wyjdzie, ze najlepsze plemniki sa z pierwszego miotu to co? facet bedzie mial czekac z inicjacja do "po slubie"? ejj, moze to wiejskie zachowanie, ale ciesz sie, ze niezla dupa jestes.

Do czego to doszło żeby sobie człowiek w barze przypadkowej laski za dupkę nie mógł złapać :o Przecież są jakieś zasady które trzeba szanować :o

Gość to trzeba było przywalić
ja raz tak przywaliłam, że facet znalazł sie na ziemi i jego kuple mieli z niego niezły ubaw! trzeba go bylo osmieszyć na oczach reszty.:classic_cool:

Gość to trzeba było przywalić
* kumple miało być

No ja też nie wiem mistrzu co to się dzieje :o Upadek wszelkich norm... :o Żeby to jeszcze palca w tyłek wsadził:o A on ją tylko za doopke złapał i taki lament.

Gość klełopatra22
ojj głąby głąbyyyy ;D

Gość klełopatra22
ape do wszystkich facetow... NASTEPNYM RAZEM DAM PO PYSKU bo widze z niewychowanyi świniami sie nie da gadac ;D trzeba bic zwieerzyne ;D

Gość .ktos.
ciesz sie ze cie nie dopadli za knajpa i nie uwyli cie do gangbangu