aniaa_85 0 Napisano Maj 29, 2008 czy któraś z Pań mogłaby polecić dobrego i w miare niedrogiego ginekologa w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vampire2613 Napisano Czerwiec 22, 2009 polecam p.Lidie Sztand- Cieślikowską- kobieta konkretna i bardzo miła- wizyta praktycznie od ręki- przyjmuje w piątki na ul. Bolesława Chrobrego-ale warto sie umówić telefonicznie- wizyta 80zł, cytologia 40 zł. Pierwsza recepta na tabletki 2 miesiące, po zrobieniu badań krwi recepta na pół roku.-polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cykor25 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 Najlepiej wpisz w google "znany lekarz" tam tylko klikniesz na województwo i zorientujesz się gdzie pracuje lekarz i co o nim sądzą pacjentki. Ile ma pozytywnych wpisów a ile opinii jest negatywnych. To b.ważne dla pacjentki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwa2311 Napisano Czerwiec 23, 2009 hej,od nie dawna mieszkam w warszawie i chciałabym pójść do państwowego ginekologa,czy ktoś mogłby mi kogoś polecić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opij Napisano Luty 22, 2011 dr Dworniak - Invimed, moze nie tani ale najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniimka Napisano Marzec 17, 2011 zobacz sobie tu: http://ginekolodzy.blogspot.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość erssax Napisano Październik 3, 2017 Leczymy się z mężem prywatnie w City Clinic i tak samo z synkiem tutaj do p. dr Wójtowicz chodzimy, bez kolejek, bez nerwów, z szybkim dostępem do badań i konsultacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Korras Napisano Luty 27, 2018 w Boramedzie są dobrzy ginekolodzy - ja tam trafiłam z polecenia i szczerze mówiąc nie zamierzam zmieniać miejsca - klinika jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parfa Napisano Marzec 18, 2018 fajnie, że z polecenia. Bo przynajmniej wiadomo, że jest dobre miejsce i sprawdzone! także warto czasem zasugerować sie opinią! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malezja76 Napisano Marzec 26, 2018 Opji zgadzam się z Tobą – dr Dworniak to bardzo dobry lekarz, nam po 5 latach udało się zajść w ciążę. A perypetii i z moimi hormonami i z nasieniem męża było tyle, że to głowa mała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sussu Napisano Kwiecień 13, 2018 ja byłam w Boramedzie, pierwszy raz. Bo klinika jest prawie pod moim domem, więc tak trochę z wygody. I jestem bardzo mile zaskoczona, myślę ze zostanę tam na dłużej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach