Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frycunia mężatka

PRZEPIS NA MŁODOŚC

Polecane posty

Gość frycunia mężatka

1. CODZIENNIE(PRZEZ WIELE LAT) BRAC WIT A I E. 2. MASAZ TWARZY CODZIENNIE 3.NIE USMIECHAC SIĘ(PRZY UŚMIECHU POWSTAJĄ ZMARSZCZKI MINICZNE WOGÓŁ OCZU). uSMIECHAC SIE ALE Z NAPIETA SKÓRĄ WOKÓŁ OCZU.TEGO TRZEBA SIE WYUCZYC. 4.PILLING NP NA 3 TYG STARCZY 5. MASECZKA PO PILINGU 6OCZYSZCZANIE Z PORÓW - SAMEMUM MOZNA. 7. MARCHEWKA I JOGURTY, OWOCE I WARZYWA. PO KILKU LATACH ZAUWAZYCIE ZE WASZE KOLEZANKI MAJĄ ZMARSZCZKI I WYGLĄDAJA NA TARSZE NIZ WY. sAMA TO PRZESZŁAM IM MOJA TWARZ A JESTEM PO 30STCE WYGLĄDA NICZYM MŁODA DWUDZIESTOKILKU LETNIA.

Gość jeszcze 30 lat
i będziesz wyglądac młodziej od swoich wnuków :P piźniętych nie brakuje :P

Gość frycunia mężatka
widze ze juz zapisałas przepis i juz idziesz do sklepu aby kupic to co napisałam.Oj ty piznięta

Gość reberrrr
Jest wiele sposobów na młodość. Ja pije już od 9 lat zielona herbatę. Mam teraz 27, a nowopoznani ludzie dają mi 20 albo i mniej. Nie pale papierosów, żadko pije alkohol, piję herbatki oczyszczające, ziołowe. Pozdrawiam

Gość miskaaaaaaaaaaaaa
frycunia mężatka- tez mam bzika na punkcie zachowania młodosci jak najdluzej sie da:) tylko na razie w teorii niestety, ale idzie lato wiec czas na zmiany:) twoje propozycje sa spoko, sprawdzja sie na pewno:) dodalaby do tego mase wody i herbat np. zielone (ale max 2 szklanki na dzien) duzo surowek(wszytskich) owoców (tez wszytskich) i duzo ruchu na smiezym powietrzu + filtry:)

Gość miskaaaaaaaaaaaaa
ps. masaz twarzy? opisz jak go wykonujesz:)

Gość 7 mila
Z tym uśmiechaniem się , to się nie zgodzę-człowiek powinien się śmiać, kiedy tylko ma okazję, bo śmiech to zdrowie, a takie sztuczne uśmiechanie sie to nie to samo, zresztą zmarszczki powstające od usmiechów dodaja tylko uroku. Z reszt mniej więcej się zgadzam:D

Gość miskaaaaaaaaaaaaa
od usmiechów dodaja tylko uroku - nie wiem co moze byc ladnego w krechach kolo oczu, ja uwazam,ze bardzo mnie szpecą:/

Gość ja myślę że----------
nie wolno zapominać o seksie , seks przynajmniej 1 raz dziennie a i dwa razy nie zaszkodzi a samopoczucie booooossssskkkkkiiiiieeeee.

Gość ja też mam bzika
na punkcie zachowania mlodego wyglądu.To znaczy nie chcę kreowac się na nastolatkę,bo to bylo chore,ale nie chcę być pomarszczona.Mam 47 lat i niestety tak od roku zauważam u siebie przyspieszone starzenie sie,pomimo że bardzo o siebie dbam.Codziennie używam dobrych kremów,dośc czesto chodzę do kosmetyczki,jeżdże na rowerze,chodzę na basen i regularnie zażywam suplementy diety-antyoksydanty.Niestety myslę że w moim przypadku do przyspieszonego starzenia się przyczynił się długotrwały stres i warunki oraz charakter mojej pracy.Pracowałam przez 16 lat w dosc szkodliwych warunkach i teraz zbieram efekty tej pracy,do tego prawie codziennie moja adrenalina z powodu stresu związanego z pracą sięgała chyba zenitu więc w koncu organizm zaczął się buntowac.Dlatego radzę wszystkim aby bardziej się dystansowali od pracy,bo ja byłam za ambitna-wszystkiemu chciałam podołać,aby nikt mi nie mógł nic zarzucić.Niestety zdrowotnie też mi to nie wyszło na dobre;(

Gość ja też mam bzika
A jeszcze chciałam zapytać w jaki sposób wykonywać taki masaż twarzy,bo czytałam kiedyś,że taki masaz naprawde pomaga utrzymac twarz w dobrej kondycji.

Gość TYLKO SAMA NATURA
Jak będziecie po50-tce to strach będzie na was patrzyć !!!!!!!!!