Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MagicznaDlon

SMutno mi strasznie brak bliskiej osoby

Polecane posty

Macie czasem tak ze odczuwacie brak przyjaciol??BO ja mam ostatnio dziwne sny,mysli:( wszystko takie przygebiajace:( Mam wspanialego chlopaka ktory jest najwazniejszy w moim zyciu:* Kiedys mialm fajne przyjaciolki lecz rozpadlo sie to:( teraz miedzy nami nie ma nawet \"czesc\" smutne to ale ostatnio tesknie za takimi:( za babskimi poaduszkami:( zwierzamien ,smieniem sie:( chyba nigdy juz nie bede mialam dobrej przyjaciolki na ploteczki

Gość jakaś ona
Ciesz sie że masz wspaniałego faceta. Bo ja swojego właśnie trace, nasz zwiazek rozpada sie po 3 latach. przyjaciół tak naprawde też nie mam. Ciesz sie tym co masz... :(

tak ale kolezanka,przyjaciolka juz dawno tego nie mialam:( nic a ty na pewno uratujesz swoj zwiazek:*

Gość ja mam tak samo
tak jakbym o sobie czytala. ja tez mam kochanego chlopaka ktorego nigdy nie oddam. a mialam kiedys 2 przyjaciolki. zrobilabym dla nich wszystko oprocz jednego --- nie zaczelam cpac! i juz sie nie znam nawet czesc nie mowimy. tez czasami zaluje ale wiemze nie bede sie zadawac z cpunkami, ktore kiedys tak bardzo zazekaly sie ze tego nigdy nie zrobia!!!

Gość babytin
zaczełas sie zmieniać, zaczełaś mniej imprezować, zaczełaś po prostu dorastać. ale do ludzi trzeba wyjść, sie otworzyć. Ile masz lat jesli można wiedziec> Powstały teraz portale na których można znależć ludzi z pobliskiej okolicy (np. nasza klasa, fotka, znajomi). Moze poszukaj wśród nich ludzi którzy lubią to co Ty i pisz. nie uciekaj od ludzi.

Gość babytin
Moja najlepsza kumpla od 4 lat cierpi na depreche. Zaczeło sie od 14 lat. i teraz powoli wychodzi (ale nadal ma kryzysy). Jestem z nią. Teraz zaczeła powoli wychodzić do ludzi.

Gość xxxSMUTNAxxx
"Ciesz sie że masz wspaniałego faceta. Bo ja swojego właśnie trace, nasz zwiazek rozpada sie po 3 latach. przyjaciół tak naprawde też nie mam. Ciesz sie tym co masz... " Przyłączam się!

Gość babytin
Kochana lepiej by sie teraz rozpadł niz za 10 lat. Jestes pewnie teraz bardzo zrezygnowana. Ale nie można sie poddawac. Moze jakieś wakacje>?

Gość hhhhhhhhhaaaaaaaaahhhhhhhhaaaa
Magiczna, bo o przyjaciół trzeba dbać... Pewnie kiedy zaczęłaś się spotykać ze swoim wspaniałym chłopakiem, olałaś przyjaciółki i teraz masz za swoje. Poszukaj sobie nowych i zabiegaj o nie, to będzie dobrze...

Gość hhhhhhhhhaaaaaaaaahhhhhhhhaaaa
Magiczna, bo o przyjaciół trzeba dbać...Pewnie olałaś swoje przyjaciółki, kiedy pojawił się Pan Wspaniały i masz za swoje. Poszukaj nowych i zabiegaj o nie, a będzie dobrze...

Gość ...wyjątki ze wściekłości...
przykro mi ale jeszcze nie wygrałaś w przegrywaniu życia