Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forgetfulness

JAK BYĆ DOBRĄ BARMANKĄ ???? czego oczekujecie

Polecane posty

:) Za parę dni czyli we wtorek czeka mnie pierwszy dzień w pracy:) cieszę się bardzo z tego powodu jednak też trochę stresuje:o jest to nowo otwarty pub :) maly ale przyjemny (na pierwszy rzut oka:) ) wczoraj bylam tam by sie rozejrzeć, wejściówki na kartę klubową (plusik:) bo nie będzie meneli) miła atmosferka... wieczory karaoke:) a ja bede tam barmanką, nie mam doświadczenia w tym zawodzie - powiedzieli mi ze nie mam sie czego bać bo pierwszy tydzien i ogólnie miesiąc ma być próbny, żebym mogła się wszystkiego nauczyć i wczuć w tą pracę, jednak bardzo zależy mi by klienci byli zadowoleni z tego co robię, jakie mam podejście itp. napiszcie proszę czego oczekujecie od barmanów. Co robią źle a co Wam się podoba? Wszystkie informacje będą przydatne dla mnie dlatego że bardzo zależy mi na tej pracy i nie zamierzam się obijać ani olewać czekających klientów:):):)

Gość wowjsd
robic gratis kazdemu klientowi mega loda z duzą iloscia sosu waniliwego

Gość Wiiiiiiktoriaaaaaaaa
Oczekujemy tylko i wyłącznie alkoholu, i to szybko podanego :p

nie patrzec z góry na kilientów/klientki kurcze parę razy obsługiwała mnie taka co chyba uważała, że robi mi wielką łaskę nalewając piwo

Gość pod zszywacz
ja również oczekuję "mega loda", a ignorowanie takich życzeń jest niedopusczalne i karygodne i godzi w całe Wasze środowisko🖐️:classic_cool:🖐️

Gość alojza
nie kaz czekac klientom dlugo na zamowienie. Niestety mi sie czasem zdarza ze przychodze do jakiegos pubu i musze czekac dlugo az ktos laskawie podejdzie. Czesto konczy sie tym, ze po prostu wylze z takiego lokalu bo ilez mozna?

Gość daasddddd
ja jestem barmanka juz dosc długo, mialam tez pracownice,,, co mnie najbardziej wkurzało... jak ktos siedzial przy barze a barmanka np zaczytana w ksiazke,,, duuzo ludzi nie lubi jak ma przed soba popilniczke z kilkoma petami Klient ma zawsze racje:) I chcac nie chcac trza sie usmiechac i rozmawiac z klientami....

Gość mOCNA ZaWoDNICZka
oczekuje ze bedziesz mnie nalewac

Gość badz mila nie olewaj nikogo
nawet jak masz zly humor nie dawaj tego po sobie poznac

Gość badz mila nie olewaj nikogo
ok ja spadam

Gość ryba z dziobem
to chyba tak jak w kazdym kontakcie miedzyludzkim - bądx życzliwa, opanowana, sprawna i tyle

Nie myć kufli plastykowych tylko dawać nowe.

Gość O.NNA
staraj sie robic wszystko dobrze i nie stresuj sie

ja tam nei mam wielkich wymagan, no zeby mi barman podpadl to musialby sie naprawde postarac :D ale lubie jak ten ktos za lada szybko orientuje sie ze chce cos zamowic a nie ze kaze mi czekac 10 min az mnie laskawie zauwazy ;)

Przede wszystkim bądź miła i uśmiechnięta! Ja, jako klientka zawsze jestem przyjaźnie nastawiona i jak widzę u barmana lub barmanki osraną minę to mam ochotę: a) walnąć jego/ ją w mordę, b) poczekać aż naleje drinka i stwierdzić że przeszła mi na niego ochota.