Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa001

co mam zrobic??? pomocy!!!!

Polecane posty

Gość nowa001

witam, od czterech dni nie jestem dziewica, kochamy sie z chlopakiem co dzien od tej pory i nic nie odczuwam, on dochodzi jest mu dobrze mi mi nic...a dodam ze jak wczesniej uprawialismy oral mialam wspanialy orgazm i chec do sexu, teraz nic...jeszcze dodam ze podczas pierwszego razu bardzo mnie bolalo i nie bylo to przyjemne...mam 19lat...prosze o odpowiedzi....

Gość wiii
To fajnie :) Tylko moze doczytaj jeszcze ze jakieś 2 tygodnie po stosunku powinno się unikać współżycia żeby dac czas na zagojenie się przerwanej błony....

Wiii ma rację, poczekać trzeba. A poza tym orgazmu podczas stosunku można się z czasem nauczyć. A wiele kobiet nie odczuwa go wcale (stymulacja pochwy nie wystarcza, bo ona, wbrew pozorom-za wyjątkiem punktu G-nie jest szczególnie dobrze unerwiona). Większość kobiet do orgazmu potrzebuje dodatkowej stymulacji łechtaczki, to całkiem normalne. Dodatkowo bolesny pierwszy raz mógł Ci trochę "zablokować" przeżywanie przyjemności. Teraz po prostu wszystkiego będziecie się uczyć na nowo:-)

Gość nowa001
dzieki za porady, mam nadzieje ze to kiedys przyjdzie, teraz jeszcze odczuwam bol przy wprowadzaniu czlonka pozniej juz nie boli, tylko czasem

Gość nowa001
jeszcze jedno, czy jak przez ten czas bedziemy nadal uprawiac oral, to czy ja poprostu sie do tego nie przyzwyczaje i tylko takie pieszczoty beda mi przynosic orgazm? chodzi mi o te dwa tygodnie od przerwania blony...

Gość nowa001
A czy to ze mam penisa jest normalne?

Gość nowa001
Spadaj podszywaczu. Ten co napisał że mam penisa to nieprawda, mam DWA!

Gość dlaczego trzeba odczekac
?? to ja nie wiedzialam :( a jak nie odczekalismy to co?

Gość jak nie odczekaliscie
toooo uuu juz nigdy nie bedziesz mogla miec orgazmu masz za swoje

Gość dlaczego trzeba odczekac
no co Ty :(

Gość obiekt zainteresowania
Jeszcze trochę musisz się trochę poślizgać , żeby się oblizać .

Gość Kamikkkadze
Ja jestem 2 lata po pierwszym stosunku i nadal nic nie odczuwam. Nie wiem dlaczego :/

Gość -mara-
To ja wam wyjaśnie. Nie odczuwacie niczego, bo dla kobiety wszystko jedno czy odbyt czy pochwa i tak nie będzie podniecać. Seks jest przyjemny tylko dla mężczyzn i jest dla nich tym bardziej przyjemny im dla was mniej.