Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zal mi wasss

DODA MA PRZESLICZNY I PRZEZGRABNY TYŁEK !!!!ZOBACZCIE..

Polecane posty

Gość zal mi wasss
tam opluwaja ze ma celulit i tylek niedobry .jakim prawem pytam? zadna z nas na kafe nie ma lepszego.

Gość ParisM
ja mam lepszy !

Gość dziób dziób
o fuuuu sorry za brak skromności ale ja mam 10000 razy lepszy. i nie mam nigdzie cellulitu jak narazie :P

Gość zal mi wasss
ma celulit to ma ale maly ale tylek ma tak jedrny i okragly ze zazdroscic mozna,

Gość dziób dziób
jak dla mnie to ma zwisły tyłek mało jędrny..poślady takie oklapłe. hehe bk. tam też powinna coś zrobić jakieś plastiki :P

nie jest zły (ciekawe która nie ma cellulitu na pośladkach..) ale myslałam, że jak na tyle lat uprawiania sportów w młodości będzie lepszy ;)

Gość samantoo obudz sie
samanto widac ze sie nie znasz tylek dody jest oklaply i zwisły. czy ty tego na litosc boska nie widzisz.

Gość SKWARA
to nie jest dupa dody

Jezu.,..jaka ma okropna DUPPPE...Przeciez jest taka mloda, a nie klamiac moja mama(40lat) ma lepszy tylek...Bez kitu...i to piosenkaraka ktora tak lubi sie neglizowac....Zaniedbana jest jak cholera

Gość SKWARA
ja tam mam jeszcze gorszy :P a młoda żem

wlasnie ze ma duzy tylek...I te posladki...tak nie rowno jej zwisaja...Fuu...Myslalam ze duzolepiej wyglada

Gość dziób dziób
sorrry ale ja nie mam cellulitu na tyłku...i w ogóle nigdzie. na ch**j jakieś operacje itp. sport zdrowe odżywianie duzo sexu i tyle :D hi ;P ma sie ładną dupeczkę :D

widze że na przykłąd ta dziewczyna nie ma w ogóle tyłka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a3ec625f62bc5cd8.html a jak to wczoraj na jakimś topiku napisałam, to mnie mało nie zjadły że jest super, idealny i bla bla bla. więc przy takim "idealnym" braku pośladków pośladki dody wypadają całkiem nieźle. choć jak na całą umięsnioną jej sylwetkę to i tak słabo - co napisałam wyżej

dziób dziób - dorzuć do tego jeszcze antytabsy to pogadamy :o ja jestem baardzo szczupła, wysportowana a cellulit wyłazi mi co kilka mies. mimo wszystko

Gość SKWARA
oj samanto masz rację -- od niczego celulit tak nie włazi jak od anty... a ja nadal twierdzę, że to nie jest duupa dodzi

Gość ten jest spoko co dalas
własnie ta laska co dalas jej fotke przed chwilą samantho ma super tyleczek .w porównaniu do dody to niebo a ziemia. i zero celulitu.swietny.a domyslam sie ze to jakiejsc forumowiczki czyli przecietnej kobiety a nie gwiazdy.

Gość ten jest spoko co dalas
przyjrzalam sie jeszcze raz i to wina majtek ewidentnie bo ta laska forumowiczka ma super pupe ale zaslaniaja ją te wstretne reformy :)majtki potworne.dodama wyciete majtki bardziej i dlatego widac jej tylek bardziej ..doda ma PROSTOKATNE POSLADKI I ZWISLE W KSZTALCIE PROSTOKĄTA..TO DOPIERO OHYDA..

Gość ale jaka głupia jest

Gość a jamam 30 lat i mam lepszy
ZGADZAM SIE W 100% ,ŻE PUPA W TYCH NIEBIESKIECH MAJTKACH JEST SLICZNA ALE MAJTKI SĄ POTWORNE I NIEKORZYSTNE. GDYBY DODA MIAŁA NA SWEJ PUPIE TAKIE MAJTY TO DOPIERO BYŁABY MASAKRA JAKBY WYGLADAŁA:)

Gość dziób dziób
nie biore tab;etek anty. i tak S_A_M_A_N_T_A fakt to też jest uwarunkowane genetycznie. ale i tak sportować sie trzeba :D nie no looz poprostu zdorwe zycie to i samopoczucie 100 razy lepsze ;)

Gość PASKUDNĄ MA dodunia
Ta pupa w majteczkach jak za komuny jest przynajmniej zgrabniutka i nie rozlazła a przy tym widac ,że okrąglutkie są te posladki a nie kwadratowe i krzywe jak u dody:( samantho nie rozumiem jak możesz chwalić pupe Dody a wmawiać ,że tamta jest płaska i brzydka. Może załóż w końcu okulary bo masz coś ze wzrokiem jak ma mój rozum.

Gość muminkowa babcia
hmmm co do ksztaltu to faktycznie taki sobie ale z tym cellulitem to przeginacie pale....moim zdaniem to tylko pod swiatlo tak wyglada... kto madry to wie o co chodzi;)

Gość babytin
nie wierze ze ta z tyłu to Dorka. przecież ona nie jest taka blada jak ser

Gość rtrt
sliczny

Gość malina w czekoladzie
prawdę mówiąc to mój tyłek jest ładniejszy, bardziej jędrny i szczuplejszy