Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusienka25_

wózeczek

Polecane posty

Gość mamusienka25_

Od dłuższego czasu zastanawiam się nad zakupem wózka chicco trio for me, nie mam możliwości obejrzenia go na \"żywo\" a z opiniami w internecie jest różnie.. jedni zachwalają inni krytykują. Zależy mi na opinii mam które faktycznie są w posiadaniu tego wózka lub miały z nim do czynienia! Będę bardzo wdzięczna za pomoc !

Moja przyjacióa niedawno kupiła ten wózek, ona go sobie chwali, mówi że jest poreczny, lekki i łatwo zdejmuje sie z niego gondola. Ma go od połtora tygodnia bo tyle ma jej córeczka. Jeśli chodzi o mnie, oim zdaniem wózek do bani, zdązyłam juz go prowadzić, i po pierwsze, bliźniacze kółka potrafią sie blokowac, tzn jedno z dwóch sie kreci, drugie stoi w miejscu, jest twardy, sztywny, i nie ma amortyzacji, przez co dziecko podskakuje jak na bruku. Dla mnie za dużo plastiku, mało przytulny, duzo mocowań, śrubek, zapinek na wieszchu, co zmniejsza estetyke. Ale o gustach sie nie dyskutuję, jesli Ci się podoba, to kupuj. Moim zdaniem nie jest wart tej ceny.

Boże jaki błąd, "na wieszchu"...Przepraszam za ortografa miało być na wierzchu :)

Gość kejsi
ja polecam jane slalom pro , jestem z niego bardzo zadowolona

Gość Chodzik.....NIE
Rzeczywiście baaaardzo porównywalny wyglądem..............:P

Gość mamusienka25_
Ale przeciez chicco trio 4 me ma tylko 4 kółeczka a nie osiem? Moze mówimy o różnych modelach? W sumie wszyscy mówią o tej nieszczęsnej amortyzacji .. jestem ciekawa czy faktycznie aż tak "trzęsie" dzieckiem, czy jest to z lekka dopowiedziane.. W sumie większość spacerówek jest pokroju chicco i jakoś mamy sobie chwalą .. dlatego dociekam :) dla zainteresowanych wklejam link wózka który mam na uwadze: http://www.allegro.pl/item372965269_chicco_trio_for_me_kolor_saturn_model_2008.html

Gość Filipinka88
Jak dla mnie to jest strasznie plastikowy.Ja pierwszy wózek miałam na pasach i sprawdził się rewelacyjnie na wertepach mała nie latala po nim.

Gość o losie O
wanienka na kółkach :D:D

Moim zdaniem to nie jest wózek na polskie chodniki, o spacerach po ścieżkach nie mówiąc. To na włoskie prościutkie chodniki ewentualnie do centrum handlowego. Pewnie, że dzieckiem trzęsie. Tym bardziej że on ma wąskie kółka, podobne jak w moim Chicco Lite Way. Jak nim przejechałam raz do sklepu i z powrotem to od drgań mnie ręce mrowiły. Miałam dość znoszenia swojego Mikado Ox-Ford, ale po przejażdżce takim wąskokołowym czymś znoszę go bez szemrania a Chicco używam tylko na wyjazdy.

Gość miałam okazję
przetestowac w sklepie spacerówkę ODRADZAM! Wózek wygląda bardzo badziewnie, poza tym gibie się na boki tak jakby się miał za chwilę rozsypać - stelaż nie wygląda na solidny niestety. Siedzisko wąskie........no poprostu totalna kicha! Po włożeniu do wózka Dziecka stelaż zaczął skrzypieć, no i dalej się gibał. Pani w sklepie bardzo chciała mi zaprezentować jak to wózek się łatwo i przyjemnie, bez wysiłku i jedną ręką składa............ Trzy próby i trzy nieudane. Musiała się nieźle przyłożyć by go poskładać jak trzeba. Ja już po tej prezentacji nawet nie próbowałam tej sztuczki......