Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieczka

wyprawka dla dzidziusia

Polecane posty

Gość Kasieczka

mam pytanie. Bardzo was prosze drogie terazniejsze i przyszle mamy o rade: Jak powinna wygladac letnia wyprawka jesli chodzi o ciuszki?A konkretnie: ile par śpioszków, body, kaftanikow(bluzeczek), pajacykow, czapczek? Chodzi mi o te pierwsze ubranka, zeby nie nakupowac za duzo bez sensu, ale tez zeby nie brakowalo.Z gory dziekuje serdecznie za odpowiedzi i opinie

Gość Kasieczka
nikt mi nie doradzi...? :(

Gość Kasieczka
ale mi chodzi tylko o ilosc ciuszków, takich jak pisalam wczesniej. Wszystko reszte mam, tylko te ubranka, ile tego???

Gość co jak co ale pytania
tego typu były już sto tysiecy razy. Weź rusz troche łbem i poszukaj :| A inna sprawa że ile kupisz tyle bedzie, i nie widze powodu do rozważania tej sprawy, najwyzej bedziesz częsciej prała :|

Gość Filipinka88
Przynajmnie 8 zmain bo dziecko może ulewa żebyś co dzień nie musiała praż zamiast śpoichów lepiej jakieś rajstopki takie z cieńszych ale nie całkiem cienkie albo rempers i skarpetki.A tak wogóle to wszystko zależy od tego jaka bedzie pogoda.Jak Cie stac to kup więcej tylko w wiekszym rozmiarze jak na początku bedą za duże to nic dzidzia szybko do nich podrośnie.

Gość idiotyzm sie szerzy
Skoro masz neta to wystarczy wpisać w google "wyprawka dla malucha" i wyskakuje tysiąc stron...! Skopiowane z jednej z nich: Ubranka • 5 sztuk kaftaników z długimi rękawami (wiązanych z boku) • 5 sztuk body zapinanych na zatrzaski z boku • 4 bawełniane pajacyki • 2 cieplejsze pajacyki • 4 bawełniane koszulki bez rękawków (do zakładania pod pajacyki) • 5 par śpioszków • 3 - 4 pary skarpetek bawełnianych • 2 ciepłe bluzy lub sweterki zapinane z przodu • 2 cienkie czapeczki bawełniane zawiązywane pod brodą • gruba czapka, szaliczek i rękawiczki (dla dziecka urodzonego w chłodniejszych miesiącach) • kombinezon – śpiwór (dla dziecka urodzonego w chłodniejszych miesiącach) Ale ilośc jaką kupisz zalezy tylko od Ciebie, jeśli masz więcej kasy możesz kupić więcej, a będziesz rzadziej prala... wystarczy pomyslec...