Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puma88

ciaza bez seksu

Polecane posty

Gość puma88

Hej mam problem w wczoraj moj chlopak doknal czlonka mojego brzucha, ale bylam ubrana tylko golego brzucha doknal, nie wiem czy byl wytrysk i dostal sie tam w dole?? boje sie ze jestem w ciazy, dodam ze jestem dziewica. Bola mnie piersi od wczoraj i dole brzucha. Co to moze byc??? Prosze pomozcie:(:(:(

Gość kkkoooch
Moze dostaniesz okresu

Gość mixmalina24
nie jestes w ciazy , po pierwsze do zaplodnienia nie dochodzi odrazu, a po drugie nawet jakby to niebyłoby tak szybko objawów poczekaj do okresu a jak nieprzyjdzie to zrób test ciazowy , ale mysle ze to nie ciaza:)

Gość Hahahahahahahhahahahahahaha
prowokejszyn.

Gość niestety mysle ze Twoje
podejrzenia sa sluszne :( Plemniki czesto sobie wedruja z brzucha do pochwy. Nawet przez spodnie i majtki :)

puma88 a ty wiesz jak się w ogóle zachodzi w ciążę bo z tego wynika że twoja wiedza jest ograniczona do minimum co ja pisze ty żadnej nie masz wiedzy

Gość moze ma tam dziurke
:)

Gość puma88
tylko mnie martwi ze ktos mowi ze plemniki sa ruchliwe o tak napisal plemniki czesto sobie wedruja z brzucha do pochwy. Nawet przez spodnie i majtki???

Gość eunika olsztyn
puma--> no co ty!! zajsc w ciaze nie jeste takłatwo szansa na zajscie w ciaze w taki sposób (bez stosunku) wynosi 0,000000001%

Gość ojaaaaaajajaaaaa99999
Droga Pumo88. Powinnaś jak najszybciej iść po test do apteki. Najlepiej nawet po 3,bo wiesz jak to jest z tymi testami:) Bardzo prawdopodobne,że zaszłaś w ciąze- w końcu sperma w okolicy pochwy, tudzież mózgu grozi ciążą. Co to za problem dla milionów plemniczków przeeepłynąć do jaja. A kobiety,które nie zaszły w ciąże gdy robiły to do końca, w dni płodne oraz te kobiety, które przez lata starają się o dziecko zmyślają. Bo jak to możliwe,zeby nie zajść w ciąże! Ojj.. powinnaś jak najszybcciej udać się do ginekologa, następnie do butiku po ciuszki. pozdrawiam;) no i nie zapomnij o kwasie foliowym! dla zdrowia Twojej córeczki/synka ;););) obyś dzielnie zniosła te 9 miesięcy;))))))))))) A najlepiej odrazu wybierz się do psychiatry... ;]razem z Twoim chłoptasiem, któy nie wie co zrobić z fiu*em! !!!!! masakra..