Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierna88

NIEPOSłUSZNY PARTNER!!

Polecane posty

Gość niewierna88

CZY MACIE OCHOTE CZASEM ZATłUC SWOJEGO UKOCHANEGO NA SMIERć JAK WAS BARDZO ZDENERWUJE ??? CZY MOZE MACIE TAKIE WIZJE TYPU " PODEJDE I PRZYPIERDOLE MU TAK MOCNO ZA TO WSZYSTKO CO MI ROBI I ZA TO ZE JEST TAKI NIEPOSłUSZNY" ?? bo ja tam mam czesto i jak uderze to mi aż lżej :)))

trza se wychowac, ułozyc partnera bedzie przynsil kapcie, wynosił smieci, zmywał naczynia nie będziesz miała powodów go potem bic i wszyscy będziecie szcześliwi ;)

Gość haa
ja tak mam !!! jak mnie wkurwi to podchodzę i mu daję z liścia w ryj i od razu jest grzeczny !!!! :D ale boje się że za którymś razem mi odda ... ostatnio mu najebałam sęków to chodził tydzień poturbowany :D:D:D:D

Gość niewierna88
No dobrze wychowac sobie faceta ale nie kazdy jest taki !!! niektorzy są nieposłuszni i sa tumanami i ni mozna inaczej do nich przemowic!!! a tak to przyjebac w pysk i spokoj ... a pozniej jakie fajne godzenie :)))) najgorzej jak kiedys odda i bede bez zymba :D ale to nic.. nie sa drogie :)

nosz qrva małpe w cyrku nauczysz jeździc na rowerze a faceta nie umiesz wytresowa ? ojjj...słaba trzymasz dyscypline ? :o

Gość haa
pomaga ale czasem mi mówi że jak jeszcze raz go uderzę to mi odda !!! ALE WIE ŻE GDYBY MI ODDAŁ TO nie mamy o czym gadać ... !!! mam ochotę mu teraz dojebać właśnię bo się z nim pokłóciłam wczoraj i poszedł spać na balkon !!!

ściąg go za włosy z tego balkonu do mieszkania (żeby sąsiedzi nie widzieli) i spóśc mu łomot, a niech sobie nie mysli, że będzie tak się wylegiwał bezkarnie Ja bym tak zrobiła :classic_cool:

Gość haa
uderzyłam go wczoraj jak poszedł spać na ten balkon ale nic sobie z tego nie zrobił tylko tam został i przyszedł dopiero do łóżka jak już prawie zasypiałam ... nie odzywamy się teraz ... wkurzył mnie wczoraj masakrycznie :[ oczywiście poszło o jakąś głupote a wypominaliśmy sobie rzeczy sprzed pół roku itd...

Gość niewierna88
zabij goo!!!:D:D:D:D

Ze tesz tak siedzisz teraz opanowana przed kompem ??!!! idzi i ubij przypomnij sobie jeszcze że wqrvił cię 2 dni przed swietami B.N

Gość haa
teraz to on śpi właśnie :D chyba się nie wyspał na tym balkonie i odsypia ... jak się obudzi to go powQrwiam trochęęę :D

Gość haa
wstał właśnię ;> i nie wiem czy się z nim kłócić czy nie ??? mam tak podejść i mu walnąć jak gdyby nigdyy nic ???:D

Gość lopezzzz
Ale sie bede smial dziewczyny jak jednego razu jeden z drugim Wam przypierdola w pysk az sie porzygacie... Glupie idiotki... na zmywak do Anglii!!!!!!!!!!!

Nie odważyłby sie nawet głosniej pisnąc bo z liścia 🖐️ :classic_cool: lopezzzz---> a ty wstan od monitora jak piszesz do Pani

Gość lopezzzz
Co za bzdury.... piszecie tak po pewnie codziennie wpierdol jest wam spuszczany... smiac sie chce :D:D:D Dno intelektualne .... dostaniesz jadna z druga w paszcze to wam blyszczyk spadnie..hehe

Gość lopezzzz
sobie mozesz tupac...:D heheeh

Gość baton musli
jestescie nienormalne...

Gość hidalllgo
jestescie idiotkami

Gość hidalllgo
jestescie idiotkami , TYLE

Gość asiiczzkaka
wy jesteście nienormalne;/ ja pierdole że takie baby wogóle się nie wstydzą jeszcze o tym pisać , jak wy możecie traktowac waszych facetów jak psy? to nie są zwierzęta które się tresuje, ciekawe jakby z wami tak postępowali, mi sie zdarzyło że raz dałam facetowi w twarz ale to była wyjątkowa sytuacja

asiiczzkaka---. a wiesz jak oni nas za to kochają ???!!!!! Nie wiesz ----> chcesz miec taka miłośc, zrób tak jak kolezanki ci radzą :classic_cool:

Gość hidalllgo
Asiczka , tym "kobieta" jest przykro ze dzien w dzien dostaja po pysku i nie maja jak z siebie tego wyrzucic, wiec same pisza ze leja facetow...:D opowiedzcie dziewczyny , duzo macie siniakow?

Gość asiiczzkaka
no to oni są jacyś naprawde dziwni skoro to lubią ja na takich nie trafiam widocznie i nie wkurwiają mnie tak jak wasi

Gość asiiczzkaka
ale jakby mnie wkurwiali tak zebym miała ich bić to wolałabym dac sobie spokój i tyle, po się męczyć a tymbardziej partnera jak psa traktować? choć psa sie nawet nie bije, bicie jest dla prymitywów