Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zanipokojona 5678

Czy to objawy ciąży?

Polecane posty

Gość Zanipokojona 5678

Raze ze swoim chłopakiem uprawiamy petting. Nie uprawiamy jeszcze sexu. Wczoraj od rana miałam brązwoe plamienie a następni słaby okres który utrzymuje mi sie cały czas. od 3 do 7 maja miałam okres natomiast w tym miesiącu p-ojawił sie on jeszcze raz jednak znacznie mniejszy. Czego to moga być objawy? czy może to być ciąża w wyniku przeniesienia nasienia do macicy palcem? Czy ktoś miał kiedyś coś takiego? i czy konieczna jest wizyta u ginekologa? Bardzo prosze o odpowiedź

Gość Zanipokojona 5678
POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość looooola
Przeniesienia nasienia do macicy palcem??????? A to ciekawe!!!!!!!!!!! Takiego numeru to jeszcze nie widzialam. Tylko mi nie mow jeszcze ze jak on ci to nasienie tymi palcami do macicy przenosil to bylas w majtak i dzinsach. Kobieto zareczam ci ze nie jestes w ciazy. A do wszystkich nastolatek mowie: Zanim zaczniecie sie brac za jakikolwiek SEKS pomyslcie najpierw ze 100 razy bo czasem zadajecie takie pytania ze az sie slabo robi. Wezcie sie lepiej za czytanie Kubusia Puchatka.

Gość TO NA PEWNO NIE JEST CIĄŻA
I tyle na ten temat.

Gość Zaniepokojona9870
od 4 do 6 dni

Gość Emyu
i to wlasnie swiadczy o tym jak duzo wiesz o seksie. Gratuluje ze jeszcze nie wpadlas :D