Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Gdyby każdy zaczął naprawiać świat od siebie...

Polecane posty

... byłoby o wile lepiej między ludźmi i w ogóle. Nie cierpię plotek, dowartościowywania się cudzym kosztem , oceniania i wtrącania się w nie swoje sprawy ! :o Postanowiłam się od tego odciąć, tylko nie zawsze jestł łatwo, szczególnie gdy ktoś sieje plotki \"z kosmosu\" :O

Tyle, że ci, którzy robią to, czego Ty nie cierpisz, nie widzą w sobie niczego złego, więc nie będą się zmieniać:o

upaly ida więc jeżeli chcemy zrobic cos wielkiego i czystego to sie myjmy cześciej... szczegolnie Ci wielcy , nadwagowi znaczy.

Gość a ja a ja a ja
Katherine, ja też jakiś czas temu postanowiłąm się odciac od wszędobylskiej obłudy. nawet staram sie nie wrzucać głupich opisów na gg;P bo kiedyś wrzucałam, male gdy patrzę z boku to widzę jakie to załosne, ze niektórzy znajomi wszystkim się chwalą w opisach, zalą sie w opisach co kogo boli, wpisują czego aktualnie słuchają, dosłownie ZYJA tymi opisami;) tak samo z naszą klasa- dziesiatki fotek. ja mam 3:)

... byłoby o wile lepiej między ludźmi i w ogóle. Nie cierpię plotek, dowartościowywania się cudzym kosztem , oceniania i wtrącania się w nie swoje sprawy ! Postanowiłam się od tego odciąć, tylko nie zawsze jestł łatwo, szczególnie gdy ktoś sieje plotki "z kosmosu" ___________________________ ja również, chociaż przyznaję, ze sama obgaduję ale tylko rodziców, ponieważ oni nie szanują mnie i robią to samo, a tak poza tym, to mam czyste sumienie.

Gość the terminator
no