Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdulasa

zniszczona psychika

Polecane posty

no nie co za kafe :/ Może to hipohondria znisczyła Tobie psychike, miałem na myśli, ale już teraz widać, że tak.

Gość magdulasa
ee nie przesadzajmy Nie jestem osoba, ktora sie przejumje byle czym, płacze czy cos w tym sensie Nie mowie tu o jakims niezdanym egzaminie na uczelni, braku pracy czy to ze miłosc mojego zycia mnie rzuciła badz zdradziła To wszystko to sa dla mnie błachostki Moja psychika zawsze na tyle była silna zeby sobie z takimi rzeczami radzic no ale wszystko ma swoje granice

Gość magdulasa
kafeteriowy nie wypowaidaj sie tak bedzie lepiej jak masz zamiar takie głupoty gadac bo żałosny jestes Moze ty jestes hipohondrykiem i potrafisz innych ooceniac

A może dokladniej? Nie bój się, nie zobaczysz tego na pudelku. Zreszta, nas nie pytaj o to tylko psychologa. Uczuciowe schodzi na psy.

Żebyś wiedziała, ze jestem, a nawet gorzej, chciałem tylko żebyś tak nie myślała, i nie użalała się nad sobą, ale ok.

Gość magdulasa
Ale koles jestes żałosny Na psy to pewno ty zeszłes No ale to normalne ze te wypowiedzi sa faceta bo tylko oni w ten sposób mysla. Statystycznie udowodniono ze to kobiety sa silniejsze psychicznie wiec idz juz lepiej i pożal sie mamusi

Gość magdulasa
Dobra jak taki jestes ciekawski Prosze bardzo jak chcesz wiedziec co mnie spotkało Straciłam dziewictwo poprzez gwałt i do tego ciąża usunieta Wiec masz racje jestem hipohondryczka i sie nad soba użalalm!!!!!!!!!!!!!

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ja staje wyprostowana na przeciw trudnościom, nie godzę się na to by złe wydarzenia z przeszłości miały na mnie wpływ, bo to ja jestem panią swojego losu...nie wiem jak to robię, ale się udaje...a psychikę miałam swego czasu przeoraną...byłam mężatką (teraz jestem rozwódką), miesiąc po ślubie stałam z exmężem na przystanku na wiadukcie, na moich oczach wjechał w niego samochód i strącił z wiaduktu...8 tygodni walki o jego życie, miesiące rehabiltacji...minęło prawie pięć lat od tamtych wydarzeń, a mi się nadal czasem to śni, ten wypadek...przez 3 lata bałam się stać koło ruchliwej ulicy, przesadnie ostrożnie przechodziłam przez jezdnię...a teraz...jutro mam kolejną jazdę i robię prawo jazdy. instruktorzy bardzo mnie chwalą za postępy, a jeszcze 3 lata temu w życiu bym się na to nie zdobyła i nigdy bym nie sądziła ze ktoś może twierdzić że mam dryg do jazdy...przeskoczyłam samą siebie...sama...z każdą ruiną na psyche da się zawalczyć :D

Ojej, magdusia, ojej, tyle, że widzisz, to jest kafe, a nie poradnia zniszczonej psychiki, poza tym w jakim stopniu to umniejsza Tobie? No niech będzie ze tam wy jesteście mocniejsze kosztem nas, ale co to ma do tego wszystkiego?

Gość magdulasa
No a po co jest to forum ,zeby pogadac Nie miałam zamiaru sie tu nikomu żalic i zeby mnie ktokolwiek pocieszał, ale niestety sa takie pustaki jak ty do ktorych nic nie dociera wiec se koles daj spokój i spadaj juz stad Ciebie o zdanie tu nikt nie prosił

To trzeba było tak odrazu, to zmienia całkowicie postać rzeczy, mogłaś tak napisać odrazu. Szczerze chocbym chciał nie wiem co doradzić, mimo, że wiem iż to nie prowadzi może ogolnie do blokady, przed facetami, ale ogólnie. Jak pisałem psycholog byłby bardzo na miejscu.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
magdusia...powiem ci coś przykrego...pomyśl o tym że gdy pozwalasz żeby ta okropna rana w psychice wpływała na Twoje życie to jak jakbyś pozwalała temu kto Cię zgwałcił, żeby Twoim życiem rozporządzał...tak jakbyś mu tej, bestii dawała prawo do kontroli swojego życia!! Nie daj się walcz o swoje zdrowie!!

Gość magdulasa
Ja nie chce tu zadnego psychologa, tylko po prostu zadałam jedno normalne pytanie, ktore było skierowane do ludzi normalnych, ktorzy w zyciu co nie co przeszli i podzielili sie swoimi doswiadczeniami Ciebie o zdanie ani o opinie tu nie prosiłam I tez sie nikomu nie użalal ale widze ze ty jestes taki wszystko wiedzacy i potrafisz głupoty pisac wiec idz i załuz swoj temat i tam sie wypowiadaj

Gość magdulasa
Wiedz ze na pewno by nie siedziala na forum i sie wyzalała jaka to ja jestem biedna bo chłopak mnie rzucil i zdradzil. Takich kolesi to ja mam gdzies Jestem na tyle silna psychicznie ze takie problemy sa dla mnie niczym i wkurza mnie jak jakas dziewvczyna chodzi i rozpowiada jaka ona to jest biedna bo facet rzucił a ona go tak kochała. Mysle ze to wlasnie mnie spotkało bo Bóg wiedział ze jestem silna psychicznie i dam sobie rade. Nie wiesz co to znaczy byc kobieta i nigdy nie bedziesz tak mocny jak one, dlatego jeslii masz troche szacunku to po prostu ich nie oceniaj

Daj sobie już spokój, wrzuć na luz i już tak (się) nie tłumacz, bo zrozumiałem już dawno. Chyba, że chcesz kontynować, bo w takim przypadku poradź mi co ja mam zrobić przy braku empatii, a właśnie Bóg nie istnieje.

Gość magdulasa
A no tak masz racje jestem hipohondryczka i sie tłumacze Tylko na drugi raz nie mow hop. A twojej empati to ja na pewno nie potrzebuje Dobra ide spac a ty bierz sie za zakładnaie swojego topicu

Ale po co mam zakładać swój temat? Swoja drogą ja NIE MAM empatii (choć bardzo bym chciał) więc, raczej cięzko, będzie Tobie ją potrzebować.

Jak już to hipochondryczką, wiem jestem nie dobry. Z czym mam nie mówić hop bo nie pojmuję, ale może dlatego ze powinienem już spać. Widać, zniszcona psychika jest bardziej niż myślałaś, a swoja drogą chciałem dobrze, ale cóż nie wyszło.

Gość zośka990
Jak juz pisałam nie chce i nie potrzebuje litości Sama sobie musze z wszystkim radzic. Napisałam to tylko dlatego ze mnie wkurzyles twoimi głupimi docinkami o żaleniu sie nad soba Nie mow hop znaczy nie pisz i nie mów zanim sie nie dowiesz o co chodzi tak jak to zrobiłes na poczatku Wybacz ze pisze błedy ale o tej porze z wyłaczonym światłem sa one czestsze I pisze po raz 10000 żadnej twojej empati nie potrzebuje tylko na drugi raz uwazaj co mówisz piszesz albo lepiej bedzie jak nic nie bedziesz odpowiadała na takie posty

Gość zośka990
Nowy nick jak bys nie wiedziała kto pisze heh

Z nickiem załapałem :) Co do empatii to ja jej NIE MAM NIE MAM NIE MAM. Ok uleglem troche tutajszemu urokowi, tyle ze szybko zrozumiałem, to ze się nie użalasz. No i nie tłumacz się, proszę :)

Gość zośka990
A ja jej NIE POTZREBUJE NIE POTRZEBUJE NIE POTRZEBUJE (empati) Juz sie nie tłumacze, chciałam ci tylko powiedziec a raczej napisac ze jak masz pisac takie rzeczy po prostu lepiej bedzie jak nic nie napiszesz bo mozesz tym kogos urazic. Po prostu miej szacunek do innych ludzi na tym forum i ich nie oceniaj ani nie obrazaj, w koncu po to jest to forum zeby pisac na WSZYSTKIE tematy, wiec daj innym szanse