Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

das

kojec dla maluszka

Polecane posty

mój maluszek juz prawie siedzi, chcę mu kupić kojec.Jakie polecacie?

Gość dana11
up

Kojec zajefajna sprawa. Ja mam taki duuuzy, w kształcie kwadratu. Lepiej zaplacic o te 70zł wiecej a miec porzadny kojec gdzie dziecko nawet moze nauczyc sie chodzic.

Gość dana11
masz może jakieś zdjęcie tego kojca lub jakiś link, żeby go zobaczyć?

to jest najwiekszy jaki byl w sklepie, i są jeszcze takie prostokatne gdzie ta siatka wchodzi tak do srodka i dziecko nie ma tam miejsca. A w takim kojcu to moja corka nawet lubi siedziec. Wkładam ją zawsze kiedy nie moge sie nią zajmowac bo np gotuje a ona tam sie bawi

u nas łózeczko turystyczne pelni funkcje kojaca... Minus jest taki ze mala juz rozpracowala jak sie z niego wydostać no ale dlugo nam sluzyl a nic nie może wiecznie trwac :D:D

No my tez sie zastanawialismy na poczatku nad łóżeczkiem turystycznym ale to co innego. Poza tym te turystyczne to słabe konstrukcje mają. Nasza córka jest raczej energiczna dziewczynka wiec po tym kojcu mozna powiedziec ze biega a łóżeczko turystyczne to tak jak zwykłe i kiedy ją przymierzylismy do takiego w sklepie, to nawet pani stwierdzila ze to raczej słabe jest.

calkiem nowa mam 3 lożeczka turystyczne i 2 są super i nie mają slabej konstrukcji... jedno masz racje raczej dziadowskie i dla malo ruchliwych szkrabów :D Moja corcia 5 minut nie udsiedzi na dupce caly czas biega po tym lózeczku ...

Gość dana11
fajny ten kojec, bo te łóżeczka turystyczne wydają mi się zbyt zabudowane i ciasne. dobrze myślę?

Skoro Mamani mówi ze ma tez turystyczne dobrej konstrukcji to spoko, no ale jednak to łóżeczko, w tym kojcu jest naprawde duzo miejsca, a łóżeczko moim zdaniem ciasne

No i kojec ogólnie mam zozony w kącie, za to jesli mam córke na rekach i musze go rozłozyc to spokojnie daje rade jedna reką...

jedno mam mniej wiecej takie z graco inne kolory i troche inny model ale wlasnie takie wielkie kwadratowe http://www.allegro.pl/item370866261_kojec_lozeczko_graco_einstein_discover.html a 2 mam takie http://www.allegro.pl/item369425269_lozeczko_baby_dreams_mosk_uchwyty_wysylka_kur.html to 2 jest bardziej prostokątne ale miejsca w nim duzooo i naprawde jest stabilne!

Prostokątne jest bexnadziejne, własnie do takiego nasza córke włozylismy, jest niskie, absolutnie by sie nie sprawdzilo. A to co w kwadrat bardziej jest no to cena tez zabójcza a kojec kosztowal nas około 300zł

Z reszta w opisie tego kwadratowego kojca jest ze idealne dla dzieci które potrafia siedziec ale nei potrafia chodzic. Ja z kojca jestem zadowolona równiez z tego wzgledu ze mój synek ma 2 m-ce i tez z niego skorzysta, pomimo nieoszczedzania go przez Nadziejke jest caly czas w idealnym stanie. Podłoga jest obita ceratką takze nawet w nim sama je i łatwo to posprzatac

calkiem nowa co do ceny to nie bede sie sprzeczac bo ja kupilam uzywany za pare groszy :D:D Ale u nas sie super sprawdza i nawet wychodzi z nami na trawnik przed dom :D:D:D

Nasza córka dostała kojec gdy skończyła 5 miesięcy,troche w nim leżała.Jak zaczeła raczkować to wariowała w nim,i chciała uciekać.Podłoga przecież fajniejsza.......Jak juz umiała chodzic to w sumie kojec poszedł w odstawkę wiec nie mogę powiedziec ,że był uzywany non stop,ale mieliśmy taki..........-http://www.allegro.pl/item371309941_kojec_soft_play_brevi_prosto_od_importera_.html

Gość dana11
całkiem nowa, ten mi sie podoba.dzięki

Gość Durnoty sam kicz nigdy
nie kupiłabym takiego badziewia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie warto uwierz mi
dmuchany nie ejst stabilny dziecko wstanie i kojec się wywróci (mam dmuchaną trampoline do skakania jest wielka ale nie stabilna) pozatym łatwo to przegryść i 5 minut nieuwagi i bedzie po kojcu Mam kojec i się nie sprawdza. Dziecko płacze jak tam je wkładam. Woli bawić się na dywanie i pelzać po pokoju zagladajac to tu to tam. Przy pierwszym dziecku kojec się świetnie sprawdził. Chyba zalezy to od temperamentu dziecka.

Gość moja tampolina wazy
5 kg i wytrzymyje obciązenie skaczącego do 85 kg! A jest taka ze wiatr nią sunie po trawie a dziecko spokojnie moglo by ja przewrócić gdyby się oparlo o jedna ściankę. Kup basen dmuchany i wsadz dziecko do basenu. Jak sie przechyli do tylu to scianka wie wyważy i albo caly basen poleci albo ścianka sie zagnie i dziecko wyleci przez nią. Tak jest ze wszystkim co dmuchane. Uwierz mi ze jak pisza "mocny winyl" to nie znaczy ze dziecko nie przegryzie. Do trampoliny byl zestaw dmuchanych pierdół i polowe mam poprzegryzaną bo dzieciaki się dobraly i wygryzly w tym dziury (młodsze dziecko ząbkuje a starsze je naśladuje we wszystkim)

Dzieki za info o tym dmuchanym. w takim razie nie kupuje. to jaki kojec najlepszy? dodam ze zalezy mi na tym tez zeby dziecko moglo w nim spac od czasu do czasu jak wyjezdzam.

Gość łózeczko turystyczne
Uwierz mi, ze ani sie obejrzysz to dziecko zacznie ci chodzić i ten kojec ci sie zupelnie nie przyda to wyrzucenie pieniedzy. Łóżeczko turystyczne to fajna sprawa bo dziecko moze sobie w nim spac jak dasz dodatkowy materac. Kup takie z otwieranym boczkiem to maluch jak podrosnie bedzie sobie mógl sam wychodzic. Pozatym mozna je rozlozyc w ogrodzie czy zabrac w podróż.