Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Bezsens kobiecego orgazmu.

Polecane posty

Gość ach droga retro
Och paola, życie Cię może jeszcze zaskoczyć i Twój zmysł powonienia również ;-) WIem coś o tym ;-)

zgadzam się z kobietą Komicznego znałam paru również, do dziś z jednym jestem w, rzadkim go rzadkim, ale kontakcie ( Algieria) poza chorym uwielbieniem dla swojej matki, nic mi w nim nie przeszkadza

"I wcale nie są tacy straszni." wciąz za mało, skad sie taka wzięłam taka wymagająca? teraz juz chyba wszystko jasne skad ta moja "cnota" ;-)

Retro - Ty naprawde masz mnie za jakiegos brutala? Komiczne naprawdę ale chyba się temu nie dziwisz?:) sam się o to postarałeś. ale może już nie wracajmy do tego..? :) :)

Gość ach droga retro
A co do wspomnianej czystość "arabów" to jest wręcz odwrotnie, ich rytuały religijne wymagają okropnie częstego mycia się, zwłaszcza okolic intymnych po każdorazowym spełnieniu potrzeby fizjologicznej. Nie to, co u nas :-D

------> ach droga, niestety, jestem przypadek beznadziejny ;-)

Gość ach droga retro
paola Nie wierzę, jeszcze sama siebie możesz zaskoczyć ;-)

Kobieto jakie pytanie na jedyne jakie zauważyłam, odpowiedziałam , innych nie widzę musze znikać, niestety, dopominają się o mnie. pozdr.

Mnie wkurza ich nachalność... i to, ze gdy tylko facet zniknie za rogiem, zaraz zaczynaja jego kobiete chamsko podrywać :P

Gość ach droga retro
jestem kobietą Chyba masz jakieś omamy...

Retro, o Twoją płeć, jeśli oczywiście to nie tajemnica, bo raz piszesz o sobie jako facet, innym razem jak kobieta. Słucham??????:):):)

"Mnie wkurza ich nachalność... i to, ze gdy tylko facet zniknie za rogiem, zaraz zaczynaja jego kobiete chamsko podrywać" ktoś tu może zaraz podchwycić i wykorzystać ten tekst przeciwko Tobie (wyjaśniam, że nie ja) ;-)

acha, bo teraz nie wiem czy chodzi o płećretro czy o płeć ach droga retro....:) :) ale nie mogę czekac do rozwiązania tej zagadki:) 🖐️

Retro - to ,ze jestem zdecydowany i czasem dosc ostry nie oznacza, ze jestem brutalem... Ale wiem ze dla Ciebie to jednoznaczne... Co do czestego mycia sie Arabow, to jest z tym jak z ich abstynencją alkoholową... czyli - nie piją, chyba że Allah śpi, albo nie patrzy.. myją sie iles tam razy dzienie... chlapiąc wodą symbolicznie

Gość ach droga retro
Tak jest, komiczne kryje się za tym Twój lęk i obawa, że przegrasz w rywalizacji z arabusami. No cóż, wiadomo, że różnica w statystycznej wielkości jest tutaj drastyczna... Podświadomość komiczne, podświadomość :p

Polcia... nie wykorzysta tego przeciwko mnie, bo biorąc pod uwage moj typ urody, raczej w arabie zbytniej odmiany by nie znalazła :P

a nie mówiłam :-D --> ach droga teraz mnie broń i powiedz, że niczego Ci nie podpowiedzialam/zasugerowałam ;-)

Gość ach droga retro
może i tak może nie z tym myciem. Nam religia nie nakazuje, ale czy jesteśmy bardziej czyści? Oni się chociaż symbolicznie ochlapią, u nas nawet symboliki czasami nie ma...

"Tak jest, komiczne kryje się za tym Twój lęk i obawa, że przegrasz w rywalizacji z arabusami." mylisz sie :D własnie akurat w moim specyficznym przypadku nie trafiłas, bo mnie podczas wyprawy na arabski suk nie zaczepiają bo biorą za krajana :P

Komi, ja miałam na myśli to co napisała zaraz potem "ach droga" ;-) tylko nie wiedziałam, że to akurat ona podchwyci

Gość ach droga retro
myślę, że komiczne świetnie sobie poradzi, zaraz przeczytamy, że to jest jak w szachach: nie ważna jest ręka gracza tylko jego głowa :-D