Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Bezsens kobiecego orgazmu.

Polecane posty

Retro, wybacz, ale mając taka chcicę wcale nie mam ochoty ściagać swoich majtek (przynajmniej na ulicy, bo w knajpie...hmmmm:P), tylko mam nieodparta ochtę ściągnąć meskie majtki. A dopiero potem reszta:P

..albo jak ci wychodzą krwiste plamy na dekolcie....??? to tak samo jak z nietrzymaniem moczu:) każda utrata kontroli nad włąsnym ciałem nie jest niczym przyjemnym.

Komiczne, nie chrzań:D:D:D Ok..jeśli pożadanie to utrata kontroli... Jak dla mnie nie jest to utrata kontroli.Od tego mam mózg. Żeby sie mimo wszystko powstrzymać. A nietrzymanie moczu np nie nalezy do tych sfer "powstrzymujących"

mam mózg.Żeby sie mimo wszystko powstrzymać. nefa przypomnij sobie jak powstrzymywanie się boli. To normalnie, fizycznie boli...! więc ogólnie bilans wychodzi na minus.:):)

Co do ściągania majtek, to kiedyś będąc z mężem w knajpie ściągnęłam je i zrobił mi taką palcówkę, że odjechałam Polecam wam. I wcale nie uważam tego za upokarzające. ACHA.

jestem kobietą Komicznego Ty to laska z fantazją jestes :P to co tam mowilas o tym spotkaniu? :P

Ja sie jeszcze spytam - bo mnie to nurtuje - kim była Ola w białej... nie pamietam juz czym - chyba bieliźnie? :P

Retro Słonko najpiękniejsze rzeczy nie sa po coś ;) ptak gdy spiewa, nie pyta po co, kwiat gdy pachnie etc. \"...dla kobiety elektryczne wyładowania orgazmu są właśnie drogą ku oświeceniu. Tantra uważa duchowość za jedną z form energii seksualnej; podnosząc swój potencjał płciowy, kobieta wzmacnia swoją duchowość. Kobiecy orgazm, który jest niejako \"odkryciem\" feministek i ruchu wyzwolenia kobiet, ma swoje dobrze udokumentowane miejsce w starożytnych pismach hinduskich. I znów, na pytanie, jaki ten orgazm ma być, łechtaczkowy (według Freuda niedojrzały) czy pochwowy (ten lepszy, za to rzadszy), tantra udziela kompletnej odpowiedzi. Istnieją dwa bieguny kobiecej rozkoszy. Północny, to łechtaczka, zwana Klejnotem w Koronie (każdy już wie, co to jest korona, inaczej nazywana joni) oraz południowy, zwany Świętym Miejscem, utożsamiany z punktem Grafenberga. Opanowanie właściwego dotyku, odnalezienie i rozbudzenie Świętego Miejsca, które pozwoli kobiecie dostąpić tantrycznej Fali Rozkoszy (czyli wielokrotnego orgazmu), zajmuje wiele miejsca w starożytnych pismach. Gdy się to już stanie (a zdaniem tantryków zdolna jest do tego każda kobieta), kobiece ciało wydziela nektar zwany amritą (chodzi o tak zwany kobiecy wytrysk). Teksty tantryczne przypisują mu niezwykłe właściwości odżywcze - fizyczne i psychiczne. Maleńki łyk amrity wywołuje natychmiastowy przypływ sił, a znajdujący się pod działaniem płynu kochankowie przeżywają rezonans energetyczny. Ogólnie i prosto rzecz ujmując, orgazm kobiecie daje ogromną energię..\" http://partnerstwo.onet.pl/1477820,3502,2,artykul.html

Maleńki łyk amrity wywołuje natychmiastowy przypływ sił, a znajdujący się pod działaniem płynu kochankowie przeżywają rezonans energetyczny. Ogólnie i prosto rzecz ujmując, orgazm kobiecie daje ogromną energię.." PIEKNE, malutka mam nadzieję że dla zdobycia energii ja nie musze tak konicznie brać tego łyka amrity...? :) :) piekna, ale tylko KOLEJNA teoria.:) zacieśniona do wąskiego światopoglądu.:) ja energię , równie dużą , moge zaczerpnąć z czegoś innego:) a ironizując; po dobrym orgaźmie raczej notowałam znaczny upływ sił, niz ich przypływ:)

Retro... boli ale jakiż to rozkoszny ból:P:P:P I przeciez sie go potem rozladowuje:D Jestem kobietą.... heheheheheeh.. dlatego napisałam o knajpie:P:P I lepiej mieć wtedy body na sobie:D::D:D:D

Wy tu sobie tak rozkosznie rozmawiacie - a koledzy, mężowie i inne dobra produkujące orgazm ;D leżą odłogiem i czekają na koniec pracy:) Może tak gorący telefon, aby wieczór by bardziej elektyzujący? Teraz!

"mam nadzieję że dla zdobycia energii ja nie musze tak konicznie brać tego łyka amrity." jestem "komiczne" a nie konicznie :P:P

szukanie :):):) pomyśl też o tych które nie mają do kogo zadzwonić....:) twoje "teraz!" odczułam jak poganiające sieknięcie po plechach.. a jednak nie rusze się z miejsca.....:) :)

Retro kobieta ma z seksu zdercydowanie więcej od mężczyzny, chyba nie zaprzeczysz? ;)

kotka >... nie ma takiego numeru...nie ma takiego numeru...< :D retro Oj, po co te nerwy :) Wielu innych też nie ma i co? Zawsze zostaje 0-700 :) To zabawne (nie komiczne...), że niektórzy dzwionią z pracy, a potem po premii :) Koszt orgazmu bywa niewspółmierny do intensywności skurczów.

maalutka oczywiście że tak:) cały czas włąsnie o tym mówię:) znacznie więcej i coś znacznie bardziej fajnego:)

retro czemu chcesz nas pozbawiac orgazmu?????? toc to sama przyjemnosc, tracisz przy tym energię, ale w zamian zyskujesz uczucie zadowolenia, przeciez zawsze gdy pozwolisz sobie na cos miłego lub ktos dla ciebie to zrobi, odczuwa się ten miły błogostan, wiec czemu doszukujesz się w tym wiekszego sensu, jest to poprostu przyjemne!

"Który z mężczyzn słyszał o poziomach orgazmu u kobiet?" a ktora kobieta słyszala o tym samym u męzczyzn?

retro Oj, po co te nerwy Wielu innych też nie ma i co? Zawsze zostaje 0-700 szukanie chcesz mnie obrazić? :) dlaczego miałbyś to robić...? nie pojmuję....:)

retro czemu chcesz nas pozbawiac orgazmu?????? kolorowa, please......!:) nie przekrecaj./ ja sparafrazuje stopkę szukania: czasem jakiś orgazm by się zdał...:) jestem jak najbardziej za.