Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Bezsens kobiecego orgazmu.

Polecane posty

Retro każdy ma prawo do orgazmu tak jest! powiedziałabym nawet że to święte prawo:)

Męski orgazm nie ma tu nic do rzeczy. Dla wiekszości facetów męski orgazm jest tak obrzydliwie fizjologiczny jak wspólne oddawanie moczu udekorowane docipnymi uwagami na temat strzepywanych właśnie kropelek i wnikliwych obserwacji sąsiada typu "coś dzisiaj taki wątły? było coś w przeriwe na lunch?". komiczne A ile kobiet słyszało o orgaźmie wieloktornym u facetów?

topik nabił 17 stron:) liczyłam na 3.:) nawet jeśli się wytnie tylko te o Komiku, to i tak dużo zostanie na temat. wow!:)

retro ale nie rozumiem po co doszukujesz się w tym jakiegos sensu, a nawet jesli nie ma w tym sensu, oprocz takiego, ze daje nam to rozkosz, to co? Moje przyjemnosci mają dla mnie sens, bo dają mi poczucie ze cos dobrego, fajnego dla siebie i swojego ciała zrobiłam czy pozwoliłam na to zeby zrobiono i z tego zadowolenia wypływa ta energia

Retro Ty jesteś MISTRZYNIĄ w zakładaniu topów !! 🌻 temat bardziej erotyczny i tam by od razu padł, a tu proszę jaka ciekawa dyskusja :classic_cool:

"A tą Olą w białej spódniczce to coś się tak zaciekawił? " tak po prostu - bo wygladalo tak, jakbys o sobie w 3 osobie pisala a upierasz sie, ze to nie Ty... retro znow chce komicznego wycinać... :P

Fajnie piszesz, lubię Cię czytać- nie zawsze sięz gadzam, świetnie prowokujesz ;) ja mam ostatnio mało czasu i szkoda mi go na kafe.

retro ale nie rozumiem po co doszukujesz się w tym jakiegos sensu tak sobie, kolorowa:) bo milej by było jakby cos co jest takie jakieś głupie i smieszne i żenujące - miało sens, nieprawdaż...? :) a widok szczytującego człowieka jest dla patrzących z boku głupi, smieszny i żenujący. tylko dla niego samego nie. więc jestem za szczytowaniem z sensem ale to już w sumie trochę inny temat.

temat bardziej erotyczny i tam by od razu padł, a tu proszę jaka ciekawa dyskusja to zasługa rozmówców:) również chyle czoła:)

"Każdy ma prawo do orgazmu..." To mi przypomniało dawną akcję mieszkańców pewnego akademika którzy wywiesili transparent: "ŻĄDAMY LEPSZEGO STOSUNKU DO POKOJU I LEPSZEGO POKOJU DO STOSUNKU!!!" :D

jesli chodzi o widok- oczywiście że tak z boku zawsze wygląda idiotycznie zastanawialiście się dlaczego tak mamy ochote na seks=dązymu do orgazmu ?

z boku zawsze wygląda idiotycznie brrrr... to mnie jakoś przeraża....:):)

Komiczne, może i wyglądało, a nawet, jeśli to ja, to co? :) Poza tym, wez pod uwagę, że na kafeterię wchodzi mnóstwo osób, wiele z nich tylko czyta. Połowa mojej firmy tu siedzi i prawie wszystkie koleżanki. W związku z tym nie chcę za dużo pisać, bo nie wiem, kto to czyta - sama, jak odkryłam kafeterię, to najp[ierw byłam takim czytaczem, dopiero po 2 latach napisałam pierwszy post.

retro "widok szczytującego człowieka jest dla patrzących z boku głupi, smieszny i żenujący. tylko dla niego samego nie." Nie wszystkich taki widok żenuje i śmieszy. Odmieńcy, bo lubią patrzeć na szczytującą kobietę:) "Pokaż mi swój orgazm, a powiem ci - kocham cię" :D

Retro jest juz na mnie uczulona.... Taka sytuacja... Retro trafiła wreszcie na swego mena... Facet marzenie - retróweczka mdleje przy nim, po kazdym jego słowie, mopem trzeba ścierać efekty retrowego podniecenia... Już prawie leżą na łóżku, retro zrzuca pośpiesznie wszystko co ma na sobie i nagle facet namiętnym głosem mowi "a teraz pokaze ci jakie komiczne bokserki zalozylem specjalnie dla Ciebie" A w głowie retro "wybuch atomowy"!!!!!! KOMICZNE!!! AAAAARRRRGGGHHHHHH!!!!

retro, jesteś super! ;-) jeden z dowodów: \"13:54 bywalec1 (bywalecjeden@o2.pl) Wiecie co.... Przeczytałem (pobieżnie) ten topik i dziwię się, że są ludzie ktorzy mają tyle czasu i chęci żeby pyeerdolić tak bez sensu. \" jest godzina 16:19 :-D bywalec 🖐️

no to co, od dziś cwiczmy mądre miny przed lustrem, zeby wypasc na drugi raz mniej zenująco i smiesznie ?? hahaha:-D:-D

"zastanawialiście się dlaczego tak mamy ochote na seks=dązymu do orgazmu ?" retro tak nie ma a do Jestem kobietą - rozumiem Cie i masz racje.. Tak sie dopytuje - jestes moja forumową kobietą, wiec sie interesuje...

Gość a mnie tam sens
nie obchodzi :) Ważne że to przyjemne :) Pozdrawiam genialną Retro 🌼