Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maadaaleenaa

paznokcie

Polecane posty

Gość fhofhuf
Na pewno są utwardzone żelem, ale czy pod spodem tips, czy forma to Ci nie powiem. Jeśli na codzień nie nosisz takich długości paznokci, to odradzam Ci robić takie na specjalnie na wesele. Albo przynajmniej zrobić sobie wcześniej, żebyś się mogła przyzwyczaić.

Gość koteczeck19833
taki wzór mozna kupić też sztuczne paznkocie z tc

może bym nie chciała aż tak długich, nieco krótsze, ale takie francuskie z drobna dekoracją...i własnie myslalam, zeby to tymi żelami zrobic, bo swoje mam takie średnie ale na bank mi sie połamią przed weselem bo niestety z założonymi rekami nie mam czasu siedzieć a w obowiązkach domowych wiadomo, zasze coś sie ułamie :o

Gość fjhdfyjdyj
Jak masz swoje liche to i tak trzeba będzie jakoś je przedłużyć - tipsem albo na formie. W ogóle najlepiej to idź już na 2-3 miesiące wcześniej do jakiejś stylistki, żebyś zobaczyła czy Ci to odpowiada. No i sprawdziła jakie wykonanie, bo powiem Ci, że tak naprawdę bardzo ciężko jest znaleźć kogoś kto będzie robił pazurki na wysokim poziomie. Stąd tyle opinii, że niszczą paznokcie, co jest bzdurą. I nie sugeruj się ceną, nie mów też, że na ślub ;) Jak napiszesz mi z jakiego miasta jesteś to może będę w stanie Ci kogoś polecić godnego zaufania.

Gość KOTECZEK19833
WCALE TO NIE BZDURA ZE NISZCZA SIE PAZNOKCIE BO JAK KTOS MA SWOJE LICHE TO POTEM SA JESZCZE BARDZIEJ KRUCHE I ZNISZCZONE.CO DO SALONY\OW KOSMETYCZNYCH TO NIE KTORE TAK ROBIA ZE TE PAznokcie bardzo krotko sie trzymaja

Gość fjhdfyjdyj
Nie będę się z Tobą kłóciła, niszczą czy nie niszczą. Jak już wcześniej pisałam najczęściej jest to wina albo złej stylistki (przepiłowana płytka, źle położony żel, źle dobrana wielkość tipsa itd.) albo samej klientki (zrywanie, zgryzanie żelu). Nie musisz pisać używając Capsa do podkreślenia swojej wypowiedzi, to niekulturalne zachowanie na forum. Z Krakowa niestety nikogo nie znam. Odradzam szukanie na allegro!

Gość fjhdfyjdyj
Nie trzymają się krótko. Chyba, że z powodów, które wymieniłam wyżej. Na uzupełnianie chodzę co 3-4 tygodni i uwierz mi, że i wtedy dobrze wyglądają.

Gość koteczek19833
trzymaja ci sie tyle bo masz dobrze zrobione, ja jak dobrze mialłam zrobione to też tyle sie trzymały.ale uwierz sa takie salony co jak ci zrobia paznokcie to nawet tyg nie wytrzymaja.sprawdzilam to na własnych paznokciach.

Gość fjhdfyjdyj
I zapłacicie jak za zboże, a nie wiadomo jak to z jakością będzie... Sorry, ale nie zawsze idzie to w parze. Dlatego najlepiej zainteresować się tym wcześniej, metodą ewentualnych prób i błędów znaleźć dobrą stylistkę. Albo popytać wśród znajomych i koleżanek, popatrzeć jak one mają zrobione. Piszę o tym, bo ostatnio jak byłam na weselu, panna młoda zrobiła sobie okropnego frencha od połowy płytki (tzn. jakaś pseudostylistka zrobiła jej), długość taka, że pod kościołem grosików zbierać nie mogła hahaha jak to wyglądało, no i rzeczywiście po paru dniach pourywała sobie kilka. Tak to jest jak się nigdy długich paznokci nie miało, a tu nagle bach i szpony...

Gość fjhdfyjdyj
Mi Mała - link do stronki dziewczyny z Krakowa. Może część paznokci jest taka dość ekstrawagancka, ale robi ładne, czyste frenche. Poza tym klient nasz pan, może zrobić co sobie zażyczysz. http://sylwiakrakow-nail.blog.onet.pl/

Gość ja robie tylko french
i moze jakies cyrkonie. nienawidze tipsow, ohyda. i jeszcze tak niszcza paznokcie. mi sie kiedys bardzo rozdwajaly, ale ksztalt mam ladny podobno, kazdy mi to mowi. dbam o nie od ponad roku i juz sie nic nie rozdwaja, sa bardzo mocne i ladne wiec nie mam zamiaru ich niszczyc. najbardziej niszcza sie od detergentow. najlepiej robic wszytsko w rekawiczkach. i moczenie w cieplej oliwie dziala super!!!

Gość jezu ale te szpony
sa obrzydliwe!!!!!!!!!!!!! przyozdobione ok, ale po jaki ciul robić sobie takie długie?????????? przeokropnie to wygląda!!! jak u jakiejś czarownicy!!!!!! i z takimi pazurami przecież nic zrobic nie mozna! chyba nawet na kompie zle pisac! :P