Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pistacjaa

toksyczny eks

Polecane posty

niszczy mnie psyhicznie,mimo ze nie jestesmy ze soba juz 2 lata,nic nie da policja ,bo jest za granica ale czesto przyjezdza i mnie nachodzi,nic nie dała tez zmiana numeru tel. i tak go jakos zdobył.jestem na skraju wyczerpania nerwowego,nic do niego nie odciera.miał ktos podobne przezycia,jak sobie daliscie rade?

Gość aniolłłł
policja, policja i jeszcze raz policja aż do skutku!!!! Nie ma cudów, nikt Ci nie pomoze na odleglosc, na forum. Nachodzi? Dzwon na policje! Niech przyjadą. Powiesz,że się go boisz. Parę razy i w końcu poskutkuje. Nie odp. na smsy, nie odbieraj tel. Pisze? Super, zachowaj smsy, pozniej mogą sie przydac na policji. Ja wygralam z psycholem, a miał duże znajomości, bylo ciezko, ale sie udalo.

dzieki,tylko te sms-y to nie sa jakies grozby,przynajmniej nie teraz.ale sam fakt niszczy mnie psyhicznie,nie wiem czy mozna tak zgłosic sie na policje jesli nie ma sie dowodów?nawet go straszyłam policja ale wcale sie nie przestraszył.

tez tak miałam i do yej pory sie jeszcze od niego nie uwolniłam

Gość adamekgc
to się postarj o dowody - mieszkasz sama na pustkowiu ?? nie masz dyktafonu ?? to już masz świadków...