Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echu echu

ładna opalenizna

Polecane posty

Gość echu echu

dzień dobry mam problem nie mogę się opalać, bo biorę mocny lek na trądzik; nie wolno mi iśc do solarium, a na słońce muszę uzywac mocnych blokerów pozostały mi samoopalacze czy są jakieś dobre i sprawdzone? boję się, że po kiepskich będa pomarańczowe smugi i jak smarowac ciało, żeby i stopy i kolana były równo 'opalone' ???

Gość echu echu
a może był już taki temat?

Gość był taki temat milion razy
najlepiej uzywaj balsamow brazujacych sa lepsze :)

Gość Zuźka...
Ja nie chodze na solarium bo szkoda mi skory ale caly rok w zasadzie uzywam balsamow brązujacych. Dla mnie nakepszy jest z Dove stosuje do jasnej karnacji albo Nivea. Nie zostajawia smog ale zawsze lepiej jest posmarowac sie z umiarem tzn dawkowac umiejetnie ilosc balsamu na skore bo wole posmarowac sie kilka dni pod rząd niz raz "a dobrze ze smugami". Jezeli chodzi o kolana, łokcie i kostki przy stopach (bo nie zapominaj ze tam tez sie robia zacieki zolte)zeby nie byly marchewkowe i w placki to zawsze po nalozeniu balsamu wycieram je tylko naprawde delikatnie recznikiem papierowym tak samo jak wewnetrzna strone rąk. I zawsze wychodzi mi roznwa opalenizna bez zaciekow.

Gość echu echu
dziekuję:-) skusze się więc na balsamy widziałam takie Garniera - mam ambicje, żeby w lecie nie straszyc białymi nogami:-P

Gość laavia
Jak dla mnie dobry jest balsam brazujacy z avonu lub nivea. Nie polecam johnson'a bo brzydko pachnie i zostawia slady na ubraniu

Gość nina blue
sa tez takie specjalne chusteczki do kupienia w aptece kore nasaczone sa samoopalaczem ladnie sie rozprowadza i daje ladny efekt

Gość Zuźka...
Dla mnie Garniera jest beznadziejny daje kolor marchewkowo - rdzawy i brudzi strasznie ubranie takze nie polecam.