Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziuubek

Jaką będziecie miały bielizne?

Polecane posty

No właśnie jaką, pochwalcie się. :) Będziecie miały stringi, czy figi? Ja mam z tym problem sama nie wiem co wybrać.

nie,stringi,tez tam sa,troche ponizej.wiem,ze skromna ta bielizna,ale piekno lezy w prostocie;-)

wredniak,twoja tez ladna,prosta,a przyciaga oko:-) ja jeszcze swojej nie kupilam,bo dopiero w lipcu wybieram suknie,ale taka sobie upatrzylam.wogole to nie bede miala szansy przymierzenia sukienki z bielizna i co jak cos nie bedzie pasowalo?

lalka o to chodzi :) zeby bylo skromnie. ja musze na szybkiego kupic bielizne bo 9 czerwca mam przymiarke

upatrzylam taka sama bielizne na allegro, nie wiem w ogole jak sie te rozmiary mierzy hehe

hmmm..to jak?bielizne do sukienki?czy sukienke do bielizny?;)a jak bede miec te sukienke,to skad bede wiedziec czy bielizna bedzie pasowac?jak ty kupujesz wredniak?

lalka, ja nie dobieram ani sukienki do bielizny, ani bielizny do sukienki, przeciez bielizny i tak nie widac, wiec obojetne jaka jest, czy ecru, czy smietanka, czy biala. Mam suknie w kolorze smietanki, a chce kupic biala bielizne. oczywiscie jednym warunkiem jest to, aby byl stanik - bardotka.

Gość gawi
Ja mam bezszwową bez żadnych zdobień, sukienka jest zwiewna i przy każdym podmuchu wiatru czy nawet ruchu wszystko mi się w niej odznacza więc zbyt dużego wyboru nie mam