Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Animia

mimowolne, lekkie tiki

Polecane posty

Mam tak od jakiegoś czasu, przedtem tego nie zauważałam. Jednego dnia mam tak z 10 razy, innego w ogóle. Takie lekkie, może centymetrowe odchylenia głowy. Są mimowolne. Wygląda to jak takie szybkie, delikatne zaprzeczenie. Nie wiem z czego to wynika. Miał ktoś tak? Trochę to nienormalne...

Animia!!! Wejdż na google!!!PROFESOR WITOLD SZYFTER POZNAŃ Napisz do niego o tym . on jest specjalistą w leczeniu tików!na pewno widziałaś i słyszałas o jego osiagnieciach!nie zwlekaj bo będzie Ci się to pogłębiać z wiekiem !pozdro!!!!!!!!!!!życzę powodzwnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Animia !!! Odpisz jak uda Ci się zkontaktować z profesorem!naprawdę próbuj!!!pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!będę zaglądała tutaj!!!!!!!!!!!!!!!

Gość masz poważny problem

Gość jaja sobie robisz

Nie no... Narazie to to mi nie przeszkadza i tak mocno mnie nie telepie. Ale jak się pogorszy to się może gdzieś wybiorę ^^.

Gość ŻADNE MOŻE
To są właśnie początki! a co na to Twoi rodzice????????????????????

No właśnie ! zkontaktuj się z Profesorem bo będzie za póżno na wyleczenie tego!!!zawsze to się tak zaczyna!pozdro!!!!!!!!!!!!!

Moi rodzice tego nie zauważyli, niedawno mówiłam, że jakieś "filmy" mam ^^. Może to brak jakiejś witaminy? Albo czegoś? Bo naprawdę... Narazie to głównie ja to zauważam. Albo to na tle nerwowym?

To idż do lekarza rodzinnego i poproś o skierowanie do NEUROLOGA Wytlumacz lekarce dokładnie o co chodzi i gdzie coś takiego leczą To jedyne miejsce w Polsce i to od niedawna!poczytaj sobie o tym na forum Profesora!!!!!!!!!!!!!!!!i powiedz rodzicom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość weronika_90
prof WITOLD SZYFTER z Poznania jest laryngologiem co on ma do tikow nerwowych??? tiki nerwowe mozliwe przyczyny: zla dieta, w szczegol. brak potasu, magnezu używki kawa, papierosy leki ssri -ja po ssri mialam tiki nerwowe jakieś inne leki??

Weronika !!!jak jesteś niedoinformowana ! to nie zabieraj głosu!!!! Cale MADIA o nim szumia jak to wlaśnie ON podjał się tego !!!!JEDYNY W POLSCE !!!(poczytaj sobie )

Gość ONA MA RACJĘ ISTNIEJE PROFESO

mój syn miał z tym problem.chodziliśmy do neurologa.brał leki ,do tego duze dawki magnezu i witamina b6.

Rodzice wiedzą. Będę się bacznie obserwować i chyba powiem swojemu rodzinnemu - i tak się do niego wybieram. Dzięki za namiary na Poznań i całe zainteresowanie!

Gość torunianka23
idz do neurologa!powinien pomoc

Gość ja tak miałam
i normalna jestem, t na tle nerwowym jest może ci tak zostać jeżeli nieświadomie do tego się przyzwyczaisz, staraj się to kontrolować to przejdzie

Poobserwuję się. Bo coś mi się wydaje, że to się może nasilać, gdy jestem zdenerwowana (tudzież pojawiać). Dzięki wielkie za pomoc :).

Życzę powodzenia!!!!!!!!!!i że posłuchałaś!!!pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!