Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marc szef

HEJ CO DZIś ZAPROPONOWAć MOJEJ żONIE WIECZORKIEM DO PAń

Polecane posty

Gość marc szef

A DOKłADIE NAJPIERW POCAłUNECZKI PUźNIEJ DłUGIE ROZBIERANKO CAłUSKI LEKKI MASAZYK UD AND POSLADKOW PUZNIEJ RACZKA POMIEDZY UDA I ROBI SIE MOKRO A DALEJ MOZE JEZYCZKIEM I PALUSZKIEM POSMERAC PO DUPECZCZE I POMIEDZY UDAMI CO MOZNA JESZCZE WYMYSLEC ZEBY BYLO EXTRA PODPOWIEDZCIE PROSZE PANIE TYLKO!

Gość ja bo ja
no moze by tak cos mniej nudnego? opcji jest duzo poczytaj w necie po co sie mamy produkowac XD

Gość marc szef
PRODUKOWAC SIE NIE MUSISZ JAK NIE CHCESZ PO TO JEST FORUM KAZDY MA INNE OPCJE I MOE WLASNIE JEST JE DOBRZE POZNAC TUTAJ NA TYM FORUM.

Gość ja bo ja
no ok ale tu bedziesz mial mniejszy wachlarz propozycji. ze swojej strony serwuje ci na dzisiaj dwa dzikie tygryski

Gość marc szef
NIE CHCECIE MI POMOC ; TU CH:UJ WAM W DUPE !!! BANDA SQRVYSYNOW I SZMAT !!!

a wieczorkiem to może wspólne czytanie ortografii...nie ma to jak kochliwy analfabeta yyyyy te PUŹNIEJ to razi jak cholera

Gość marc szef
CZLOWIEKU IDZ LEPIEJ DO SWOJEJ MATKI I POWIEDZ JAK PIEKNIE WLADASZ POLSZCZYZNA A NIE BEDZIE SZ TU TRUL GLUPOTY

Gość marc szef
SORKI ale nie patrze na klawiature jak pisze jezeli ty jestes idealna to gratuluje

nie jestem idealna ale pochłaniam tony książek....cóż brzydotę i starość rekompensuję elokwencją :P

Gość ja bo ja
ojej ale wybredny jak ci nie pasuja dwa dzikie tygryski to moze cos hardcorowo? niech zawiaze ci oczy i pozwol jej robic co jej sie podoba, ja wylałam na swojego wosk ale bylo fajnie;D o albo polewaj jej slodkosc szampanem i zlizuj - to jest mega dobre

Gość marc szef
kazda zmora ma swojego amatora nie przejmuj sie ja nie zwracam uwagi na ort. dla mnie wystarczy jak ktos wie o czym pisze pozdrawiam a moze zabierzesz glos w temacie??

Gość marc szef
wybredny bo chce zrobic cos extra coz musze sie zrekompensowac

sama nie wiem...w sumie w erotyce wszysto jest dozwolone pod warunkiem że sprawia obojgu przyjemność....ja uwielbiam wszystko na słodko...na przykład polewanie bitą śmietaną ciało faceta...ale to ja lbię...ktoś może tego nie cierpieć..