Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carrot

czy to probelm??

Polecane posty

Gość carrot

pomyliłam działy przed chwilą chyba mam problem, jestem raczej nieśmiałą osobą i trudno mi poznawać nowych ludzi, mój facet jest moim przeciwieństwem. Na imprezy raczej nie chodzimy, jak coś to on czasami z kumplami gdzieś wyskoczy, ja z koleżankami. No i kilka razy ostatnio byliśmy u jego znajomych i znowu dostaliśmy zaproszenie OBOJE ale on najpierw stwierdził, że nie jedziemy a dzisiaj się dowiaduję, że ON jedzie i się głupio pyta czy zła jestem!!! No ok może nie jestem rozrywana w towarzystwie, ale jak się rozkręcę i poznam ludzi (a tych jakby nie było nie miałam zbyt wielu okazji by poznać) to jest ok, potrzebuje więcej czasu i on to niby rozumie, no ale dlaczego mnie nie bierze teraz? Wstyd mu robię czy coś, wszyscy z dziewczynami pójdą tylko mój sam, nie zabraniam mu pić, nie wieszam się na nim, jestem tylko nieśmiała, ale i tak będzie tam jedna czy dwie osoby, w których towarzystwie się czuję dobrze i je znam. Dlatego mi przykro i nie wiem co myśleć. Czy dla Was to też byłby problem? Czy to może ze mną jest coś nie tak?

Gość był by
problem, przynajmniej jak dla mnie A rozmawiałaś z nim, powiedział dlaczego chce iść sam??

Gość carrot
nie bo tylko mi to napisal a ja bylam w pracy potem zapytalam sie dlaczego tak nagle to zapytal tylko czy jestem zla powiedzialm ze tak i to tyle :/

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
a nie pomyślałaś o tym ze on może myśleć, ze ty nie chcesz tam iść...nie prościej było mu powiedzieć że chcesz iść z nimi zamiast strzelać fochy?

Gość ja bo ja
a ja ci juz napisalam, ze mnie dziewczyna puszczala sama na imprezy to teraz jestem z jej przyjacielem, jak sie kogos kocha to sie chce nim chwalic

Gość był by
gdyby myślał że chce tam iść to by sam jej zaproponował a nie najpierw powiedział ze nie idą, a później że idzie, ale sam

Gość ffdsa
pozwalaj na takie numery na samym początku to później będziesz mieć przekichane

Gość
Zachował się tak, jakby się wstydził przed kumplami, że jest z Tobą. :O

Gość pojaw sie na imprezie
zobaczysz co wyczynia..powiesz mu ze sie stesknilas..i ze chcesz blizej poznac jego znajomych

Gość blackcat
mój też chodzi sam na imprezy do "swoich znajomych" :o razem chodzimy tylko do naszych wspólnych - ale tam to on niezbyt chetnie ostatnio chodzi :O Ja też nie jestem zbyt rozrywkowa - ale chciała bym mu towarzyszyc :O niestety on uważa że skoro to JEGO znajomi to ja sie NAPEWNO tam wynudze itd dlamnie to tez problem :O