Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mata_Hari

Korzyści dla faceta z małżeństwa?

Polecane posty

jakie może mieć korzyści z małżeństwa facet,chodzi mi o prawne itp. sprawy?

Gość arab w turbanie
Takie ze baba ma mu sie oddawac kiedy on chce a jak nie to moze jej przylozyc .

Gość alicjaaaaaaaaa
może korzystać z majątku żony

Gość arab w turbanie
Zamilcz kobieto , u nas za takie odzywki moglbym Cie ukamieniowac 😡

Gość ja bo ja
moze narobic dlugow i uciec jak moj ojciec;D

Gość kasia ona
no codzienie ma laske robiona ze spustem na twarz

Gość ja bo ja
no ja na przyklad moge cie ukamieniowac i co z tego?

Gość jestem potoworem
jak nie umie gotowac i sprzatac to nie jest kandydatka na zone

żadne :O sprawy spadkowe -> nie, bo średnia życia facetów jest krótsza wspólnota majątkowa -> nie, bo faceci zwykle więcej zarabiają został dostęp do szpitala -> super :O nic więcej nie przychodzi mi do głowy

a czy musi byc jaaks korzysc? mozezałozmy temat korzysci dla kobiety, z pewnoscia zaraz ktos napisze ze wydaje jego pieniadze na ubrania dla siebie, dziwne ze nikt nie napisał ze ma uprane, posprzatane, ugotowane

Gość alicjaaaaaaaaa
jak nie mają intercyzy ani separacji to wspólnota majątkowa istnieje.

Gość arab w turbanie
Juz niedlugo , my Arabowie jestesmy najprzystojniejsi na swiecie , Polki strasznie na nas leca , nie potrafia nam sie oprzec i jak urodza sie nasi potomkowie to mienimy nazwe waszego kraju z Polska na Polastyna .

Gość vvvvv
Ma darmową i całodobową gosposię i dziwkę w jednym. I jeszcze wspólny pit. To by było tyle.

Gość jffkfkdfkdfkdf
a tam -arabi przystojni?brudasy i marzy im sie harem.Żadna porządna Polka nie chce Araba.

i co z tego nie przystojni, nie wszystkie kobiety leca na urode, chyba te głupsze, potem zrobicie im pranie mozgu one wyjada i dopiero zacznie sie ich sielskie zycie, jak zostana waszymi służacymi

Gość arab w turbanie
Brudasy ????- codziennie zazywam kapieli piaskowych 😡

Gość ja bo ja
mnie araby obrzydzaja, kolor skory znaczy sie jeju wziasc takiego zgnilobrazowego penisa do ust bleeee hehehe a tak serio to same puste lachy leca na wyglad co inteligentniejsze albo biora faceta na jedna noc albo buduja staly zwiazek nie baczac na wyglad przeciez.

Generalnie to Państwo Polskie nie popiera małżeństwa , domaga się tylko kościół związków formalnych , nawet samotna kobieta która wychowuje dziecko ma lepiej , gdy ojciec jest \'nieznany\' , dostaje większą pomoc od MOPS-u , zatem, chyba lepiej jest kobiecie gdy męża brak a facet kobiecie wcale nie jest potrzebny jako mąż , aby pójść z kobietą do kina lub filharmonii to wcale nie muszę się żenić :)

Gość ja bo ja
no wlasnie malzenstwo to tak troche chyba dla kobiet ktorym sie nie chce pracowac... a tak w ogole to koncepcja malzenstwa powstala gdy ludzie zyli po 30 lat, wiec teraz slub wydaje mi sie czyms mega dziwnym i mi jest dobrze z moim facetem bez slubu i kto wie czy bysmy byli ze soba tyle lat gdybysmy sie ozenili?

Gość takie same jak kobieta
:-)

Myślałem, że znajdę tu jakąś sensowną odpowiedź w kwestii ewentualnych korzyści jakie miałbym z ożenienia się, ale wydaje się, że takowych nie ma dla faceta - no chyba, że jest fajtłapą, ale wtedy to żony nie znajdzie. GOTOWANIE - Dzisiaj mało która dziewczyna potrafi gotować coś więcej niż wodę na kawę w elektrycznym czajniku. Sam umiem dobrze gotować, oprócz tego jest pełno knajp dowożących jedzenie i gotowych do odgrzania produktów, więc kobieta kucharka jest zbędna. SPRZĄTANIE i PRANIE - Są odkurzacze i pralki automatyczne. Komfortem jest gdy czasami mogę mieć nieposprzątane i nikt nie truje mi dupy, że mam bałagan. Jak potrzebuję to sam szybko posprzątam i wtedy wiem gdzie co mam pochowane. W razie większych porządków można zamówić sprzątaczkę. SEKS - Jeśli po mimo dostępności w necie materiałów zaspokajających dowolne fantazje ktoś wątpi w przysłowie że "najlepsza baba to własna graba", to zawsze może wybrać się do agencji - za 200zł ma przez godzinę wszystko o czym zamarzy, a panienki z agencji są zawsze młode, chętne i uśmiechnięte. Można też mieć koleżankę do seksu. WSPÓLNE SPĘDZANIE CZASU - Bardzo rzadko kobiety mają jakieś poważniejsze, konkretne zainteresowania (pomijam banały w stylu podróże, zakupy i oglądanie filmów). Sporadycznie trafiają się inteligentne dziewczyny z którymi można pofilozofować na poważne tematy na poziomie wyższym niż 5 klasa szkoły podstawowej. Łatwiej znaleźć inteligentnych interlokutorów na forach w necie. DZIECI ? No, fakt, że samotny facet raczej może mieć problem ze zdobyciem dziecka - o ile mu na tym zależy. Ale drodzy panowie, jak wielu z was tak szczerze marzy o zmienianiu pieluch i wycieraniu rozlanej kaszki? Drogie Panie ! Napiszcie co możecie zaoferować mężowi ?

Gość yiitfuf
c