Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka1988

Boże prosze niech to bedzie ten facet...

Polecane posty

Gość kasienka1988

dawno nie poznalam tak wspanialego faceta: mily, przystojny, starszy(o 4 lata) doswiadczony, inteligentny, śmieszny i postrzelony tak jak ja ;) i kolejny raz sie boje ze cos sie skonczy zanim sie zacznie... jak zwykle ;/

Gość ja bo ja
"starsz(o 4 lata) ekhm ekhm coz za dojrzale spostrzezenie o.O

Gość kasienka1988
ło jezusiu i co? faceci a wlasciwie "chlopcy" :] w moim wieku to dupki, których IQ wynosi tyle co wersalki... wiec o co ci chodzi? :p

Gość ja bo ja
o milosc moze?

Gość ja tez tak mialam
Tez poznalam starszego faceta, tyle , że o 2 lata. I tez sie boje ze szybciej sie skonczy niz COKOLWIEK sie zacznie.

Gość kasienka1988
jesli znam faceta krótko i odbylismy raptem 5 spotkań to co ty myslisz ze co? ze to miłość? pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff milosc przychodzi z czasem czyż nie?? :]

Gość ja bo ja
moja przyszla odrazu, ale to niewazne, chodzi o to, ze po co sie tak na niego jarasz skoro jeszcze nie wiesz czy go pokochasz? przeciez jesli go pokochasz moze byc okropny, a ty i tak bedziesz szczesliwa, a jesli jest idealny, a ty go nie pokochasz to z nim bedziesz i tak?

Gość kasienka1988
wybacz ale jestes bardziej zakręcona/y niz sloiczek ogórkow :p co chcesz osiagnąć poprzez tę rozmowe? no co? do Ciebie przyszla od razu? no to pogratulować ;) ja jestem po 2 zwiazkach i troche zadrapań na psychice posiadam wiec sie k**** nie dziw, że sie boję! :p

Gość ja bo ja
przez ta rozmowe chcialabym sie dowiedziec dlaczego myslisz, ze to wszystko jest wazne

Gość kasienka1988
chyba żartujesz :]

Gość do ja bo ja
ja bo ja - trafiłaś dość celnie, moim zdnaiem nawet bardzo. Bo po co Ona się tak napala?

Gość kasienka1988
a wy macie nasrane w głowach wiecie? na każdym forum musicie zejść do tematu o "dymańsku" i do sponiewierania dziewczyn i określania ich mianem szmat... ooooooooook poziom lekko śmieszny ale niech będzie ;P pozdrawiam wszystkich forumowiczów o przedziwacznych nickach, którzy spędzają całe dnie na kafeterii ;) a dupa rośnie hahahahahaha 3majcie tak dalej ;) pff buziaczki

i nie powiesz czemu sie tak jarasz? ołkejniech postepowanie pustych panien zostanie dla mnie nadal tajemnica...

ale już się uzwładniles mam nadzieje? ;)

przykro mi niestety to nie wchodzi w gre ale wiesz w poznaniu jest taki klub - pulsar - tam jest mnostwo napalonych trzynastolatek jakas ci na pewno pomoze