Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marx

Kobiety pomóżcie mężczyźnie proszę...

Polecane posty

Gość marx

Rozstałem się z Kobietą zrobiłem dużą głupotę nie pierwszy raz niewazne co (nie zdrzdiłem jej) powiedziała dość pękło mi serce mówi odchodzę... Mówi mi nie będziemy razem taka jest moja decyzja za bardzo mnie boli to co zrobiłeś rozmawiamy codziennie uciakła w pracę bardzo to przeżywa mówi tak: kocham cię bardzo ale nie możemy razem być radzi mnie się żali pozwala przytulać nie chciała mi oddać kluczyków do auta które samotnie stało sobie nie chce rozmawiać o tym co ja czuje do niej mówi nie rozmawiajmy o tym nie naciskaj mnie... kiedy dostaje ode mnie prezenty jest szczesliwa jak na imieniny gdy spotykamy sie ma je na sobie gdy ja wreszcie w depresji mowie odchodze skoro nie chcesz ze mna rozmawiac o nas mowi poczekaj ja cie kocham i dlatego mnie to tak boli wiem że to co napisałem jest bardzo chaotyczne powiedzcie jak Kobieta mezczyznie czy ja mam walczyc bo juz nie mam siły tak bardzo cierpię i chcialbym wszystko naprawic co ona waszym zdaniem mysli i czuję...

Gość ekstraklasa
raczej daj sobie spokoj a zobaczysz ze jesli jej zalerzy to sama do cibie przyjdzie i zacznie cie prosic abys to ty do niej wrocil

Gość no wiec radze.........
:) być przy niej,ale nie naciskać, jak minie trochę czau, kilka radośniejszych spotkać powiedz, że dobrze się dogadujecie i podoba Ci się to i zobacz jak zareaguje, jak przytaknie to powiedz, że chciałbyś jeszcze jej powiedzieć jak bardzo ja kochasz i jak ciągle myśłisz o tym powodzie Waszego rozstania:)

Gość no wiec radze.........
* spotkań

Gość marx
moze za czesto jej mowie co czuję ale jak się kogos kocha i chce dla niego dobrze to ten typ czy li ja tak ma jesli Kobieta mowi postanowilam nie jestesmy razem a potem mowi nie rozmawiajmy o nas bo cie kocham ale nie moge byc z tobą jesli gdy mowię odchodzę mówi a moiles jak bardzo mnie kochasz po co skoro chcesz teraz odejsc gdy pytam czy trochę jej mnie brakuje mowi troche ale powtarza nie bedziemy razem wiecej ja zaraz zwariuję nie wytrzymuje moja psycha tego

Gość ekstraklasa
a ja radze dac sobie spokoj na jakis czs przynajmniej a ona sama wroci zobaczysz

Gość marx
Ekstraklasa ale powiedz mi co ona tak naprawdę myśli i czuje? chce wiedziec co mysli kiedy mowi nie rozmawiajmy o tym nie naciskaj mnie

Gość ekstraklasa
ale co ty wlasciweizrobiles?? no trudno doradzic jak sie nie wie

Gość marx
naublizałem jej przy jej znajomych z pracy wsciekly ze prosze ja o wazna dla mnie rzecz a ona uparta robila wszystko na przekór nie byłem trzezwy i im wieksze bzdury mowilem tym lepiej sie czulem

Gość ekstraklasa
wiec to moze byc tak ze ona chciala by byc z toba jednak poprostu wstydzi sie przed tymi ktorrzy to slyszeli ze wyjdzie na idiotke zapatrzona w faceta ktory jej nie szanuje

Gość marx
tu mozesz miec rację ostatnio spotkalem sie nawet w hollu jej firmy jej koledzy edli moje truskawki moze ona potrzebuje czasu by sie przemoc a moze nie chce mnie ale wtedy chyba nie chcialaby w ogole ze mną rozmawiac przytulac się sam nie wiem przepraszam ale jestem w strasznym stanie emocjonallnym

Gość ekstraklasa
moze diwna rada ale byc moze powinienes zrobis tzw, pokazowek np. wyslac jej kwiaty do firmy lu b cos w tym stylu

Gość marx
dalem jej prezent w kartonie były truskawki bratki i list ode mnie na odwrocie naszego zdjęcia po tym dzwonila do mnie 10 razy rozmawiajac o wszystkim tylko nie o tym co jej ofiarowalem

Gość
Przy jej znajomych narobiłeś jej wstydu, więc przy jej znajomych daj jej kwiaty. :P

Gość marx
co radzicie zrobić? milczeć nie odbierac telefonów?

Musisz zawsze walczyć bez względu na przeszkody - zależy jak cenna ta miłość ... .

- Daj jej trochę czasu .

Skrzywione zwierciadło alkocholu ... znamy "to" .

Musisz musisz ostygnąć Ona też .

Gość marx
przeczytaj wątek i powiedz mi co ona tak naprawdę mysli

Musisz rozmawiać z Nią w sposób całkiem inny niż do tej pory .Tak naprawdę upominki niczego nie załatwią za Ciebie . Może Twoje zachowanie się często powtarza ... . Dla tego ,Twoja kobieta nie znajduje już w sobie siły . Postaraj się zapytać, jakie są Jej obecne oczekiwania wobec Twojej osoby . Zapytaj czego pragnie najbardziej od Ciebie, będąc w Tym związku . Wyjaśnij , co możesz jej dać w tej chwili . Na pewno szuka w Tobie oparcia i nie zawsze je znajduję . Żeby wygrywać takie bitwy musisz być \"stały\" . Nie pozwalać sobie na zachowania nie kontrolowane . Postaraj się rozmawiać z nią w sposób inny niż do tej pory... to ważne . Jeżeli tego szuka o czym piszę, to dasz radę ... mam na dzieję . Jeżeli czegoś innego bedziemy musieli jeszcze rozmawiać . Powodzenia \"stary\" - NO1

I nie zmieniać uczucia jakim "Ją" darzysz. Na zawsze ... .

Gość marx
Właśnie z nią rzomawiałem powiedziała że najbardziej brakuje jej spokoju...

Gość marx
była bardzo zaskoczona pytaniem o to czego z mej strony najbardziej jej brakowało potem powtorzyła na me pytanie czy tęskni powiedziała nie wiem i dodała nie chce o tym rozmawiac...

często tak bywa, że łatwiej jest wagon węgla przerzucić niż do serca kobiety się dostać daj jej i sobie czas , na przykład miesiąc , wspomagaj ją dobrym słowem i uczynkiem ale pamiętaj, że to co zrobisz musi być dobre dla Was , jeżeli Twoje starania nic nie dadzą to nie miej do kobiety pretensji , przecież wcale jej nie musisz się podobać skoro ona inne osoby częstuje Twoimi truskawkami .

cytuję - " była bardzo zaskoczona pytaniem " to bardzo dobrze . Teraz krótka pauza i próbuj dalej . Jej spokój jest ważny , ale nie możesz teraz zrezygnować ... . Jesteś czysty , w nic nie grasz, niech to przemyśli a potem zapytasz do jakich doszła wniosków .

Widzisz , oparcie w Tobie to najlepszy fundament aby była do Ciebie przywiązana i Cie kochała ... i pragnęła .

Widzisz , oparcie w Tobie to najlepszy fundament, aby była do Ciebie przywiązana i Cię kochała . I tu , rodzi się jej pragnienie ... . Powodzenia .

A może , ten spokój burzy jeszcze "coś" . Jakie zdanie o Tobie mają Jej koleżanki i koledzy z pracy ... ? .

Gość marx
a jakie maja miec zdanie skoro jej naublizałem przy nich? ze jestem genialny?????:((((( chce ja zabrac na weekend jesli jej zaproponuje i odmowi sam jechac? bo juz doszedlem do etapu ze nic nie robie tylko czekam az zadzwoni i sama powie ze chce sie spotkac dzis nie chciala sie spotkac a moze zaczac normalnie funkcjonowac i powiedziec jej nie moge teraz rozmawiac bo jestem na imprezie a nie wychodzic z niej i rozmawiac godzinami