Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marx

Kobiety pomóżcie mężczyźnie proszę...

Polecane posty

A długo jesteście ze sobą ?

Czy dużą wagę przywiązuje do stosunków koleżeńskich w pracy ?

Po tych "truskawkach" kontempluje, że tak ... .

Czy jesteście w podobnym wieku ? Czy chodzicie , na te same imprezy razem ? Czy macie podobne światy ? Czy żyjecie ze sobą w zgodzie , czy raczej obok siebie ? Czy dążycie do podobnego celu w życiu ( zawodowo i prywatnie) . Sprawdź... czy się nikt nie kręci ... .

Raczej poczekaj cierpliwie niż miałbyś latać ... . A jak już nie wytrzymujesz to do Niej idź i pomilczcie w pokoju nawet 2 godziny ... poooowolutku ... delikaaatnie hehe ... . Możesz jej poczesać włoski na głowie nic nie mówiąc . I ona wtedy coś odpowie ... .

Gość marx
Do No1 bardzo mi pomagasz dziękuję... jesteśmy kilka miesięcy tak dużą gdyż nie moze mi wybaczyc ze ja tak skompromitowalem chce byc najlepsza najlepiej pracowac z truskawkami było tak dałem jej całą kobiałkę:)))) sama by nie zjadła a poza tym wiedzieli od kogo... między nami jest 9 lat różnicy wieku chodzimy razem a czasem osobno podjalem decyzję ze teraz bede milczec nie dzwonic nie wysylac smsow poczekam az ona sama bedzie chciec sie spotkac nie wiem czy to dobry pomysl ale tak czuję

Gość no cóżżżżzzzzzz
w pierwszym poście napisałeś że zdarzyło Ci się to NIE PIERWSZY RAZ... to ja się dziewczynie nie dziwię-zdziwiłabym się gdyby mimo to Ci przebaczyła...bo jak taka znajomość rokuje na przyszłość-sam powiedz

Gość marx
każdy się kłoci to normalne publicznie zrobilem to 1 i ostatni raz zawsze bierze sie z czegos nie jest swiat zerojedynkowym

Gość no cóżżżżzzzzzz
każdy się kłóci ale nie każdy po alkoholu poniża partnera:o

Wiesz marx , jak by na to nie spojrzeć pomimo , że tak jak piszesz odnajdujecie ze sobą wspólny temat ... takie wycieczki w miłość gdzie zachodzi różnica wieku parę lat zawsze zawierają pewną dozę utrudnień . Prawie zawsze jest z tym problem . Ona Cię może zostawić Marx Wiesz ? . Ma przewagę - ( doświadczenie życiowe ) . Może być trochę silniejsza od Ciebie... ( naszych knowań) . Pewno jesteś trochę zazdrosny o Nią ... . Natomiast nie powinna się Ciebie wstydzić. Wiem , trochę to odrębne światy, ale jak Cię kocha i ważne jest dla Was utrzymanie tego związku i działacie na siebie ... to trzeba śmielej w to brnąć a nie migać się i cackać . Wiesz , wrogiem jest tu "czas" , który płynie. Uczymy się doświadczenia emocjonalnego i poprawnych zachowań przez całe własne życie. Nie ma recepty doskonałej jest tylko parę trików, które mogą podleczyć sytuację ... . W dalszym ciągu mało o was wiem . Kiedyś mógłbyś pokazać mi wasze wspólne zdjęcie . Nawet nie wiesz jak to ułatwi pracę ... . Wystarczy, że na Nią spojrzę a Ty dorzucisz mi jeszcze coś o was i myślę że jeszcze lepszą radę , jeżeli można tak powiedzieć ode mnie otrzymasz . Z twarzy wiele można się dowiedzieć . Chociaż, to niekonieczne jak chcesz być icognito . Ciekawi mnie (bo musi) ile włożyła w waszą miłość wysiłku emocjonalnego (siebie) czyli uczuć, i nie tylko... i ile wam zostało ... bo to też w zaistniałej sytuacji jest ważne . Wiesz ... nie znam sytuacji waszej - aby nie była to historia typu : konsumpcja - odrzucenie bo chcę aby Ci się wiodło . Na razie starczy. Będe czuwał ... . Niech ...moc będzie z Tobą ... (nami) ... he .

Ps . Szyk moich zdań pozostawia wiele do życzenia wybacz . Póżna pora ... choć jak ktoś mądry powiedział : Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym ch... ;] ...