Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna222

Najlepszy sposób na piegi na twarzy!

Polecane posty

Hejka znacie może jakiś skuteczny sposób na piegi na twarzy?? Pomocy kto ma jeszcze ten uporczywy problem?? To dziwne że mam piegi bo nie jestem ruda ,jestem brunetką.

Czytałam gdzieś że dobry sposób na to jest natka pietruszki ale jeszcze nie próbowałam piszcie jakie znacie

Gość aaalisonn
pokochaj je, to najlepszy sposób:) ja wiosną i latem bardzo lubię moje piegi

Gość tonik ogórkowy
filtry na twarz, kremy z kwasami które rozjaśniają.

Gość trwsu468u5
nie przesadzaj-piegi sa sexowne:) mozesz wybielac ale jak zostana plamy to nie zakladaj topicy "najlepszy sposob na plamy po wybielaniu piegow"

Gość errrtre
nic na nie nie poradzisz

A najgorsze też jest to że gdy sie oplam(a bardzo lubie sie opalać) To widać je w tedy najmocnie .Jestem koplepnie zrozpaczona :(

Gość tonik ogórkowy
chcesz się pozbyc piegów inną metodą niż wybielanie, i przy tym móc się opalać, być opaloną - by nie było ich widać :O ? takie rzeczy to nawet w filmach nie ma :O jak chcesz się opalać, to opalaj - piegi będą. jak chcesz się ich pozbyć, to tylko wybielanie (czyli poza piegami rozjaśniasz cerę i zero słońca, zero opalenizny). ja też mam piegi i nic nie mam przeciwko. jak się mocno opalał, to przez chwilę po opalaniu są bardziej widoczne, ale lekki podkład, brązer - i gra muzyka. 🖐️

nie chodziło mi o to żeby być opalono i przy tym sie piegów pozbyć tylko o to że jak sie opalam albo jestem na słońcu to najwięcej ich widać!!!!

Gość arletta27
Słyszałam ze plasterki ogórka zielonego położone na twarz wybiejaja piegi, ale skoro nie chcesz wybielać...

Gość Zagubiona123456789
Hej co do ogorka na twarzy, stosowalam po pierwsze okropnie buzia po tym swedzi no i jest sie bladym jak sciana, jak kartka papieru poprostu Tez mam piegi i je pokochalam :) Nie przeszkadzaja mi zwyczajnie:) Laski ktora wie czy jedzac z rana wazywka i birgajac codziennie ok 5 km schudne w 3 tygodnie 6 kg?

Gość mimikaluska
Ja na wiosnę zawsze mam bardziej widoczne piegi i nigdy nie stanowiło to dla mnie problemu. Nawet jak w szkole podstawowej gdy koledzy próbowali nabijać się z moich piegów miałam to w dupie i przestali bo zauważyli, że mnie to nie rusza.

A jest coś takiego co by tylko piegi wybielało a nie całą twarz?? arletta27 nie chce wybielać ponieważ jak bym wybielała byłabym chyba przezroczysta

Gość Beatka ;D
Noo ... Ja też mam piegi a najgorsze jest to , że mam rude włosy . dziewczyny nie wiem co wam się takiego w tym podoba .. ; / Jak byłam mniejsza to rodzice plasterki ogórków mi na nosek kładli ale teraz jak mam 14 lat to. .. sama muszę sobie z tym poradzić . .. nie wiem .. moze kiedyś je pokocham ale teraz chciałabym aby jak najszybciej zniknęły ! Popróbuje z tymi ogórkami jeszcze raz. ale zeby był jakiś efekt to minimum miesiąc albo nawet więcej .. ; ] pozdrawiam ; ))

Gość gość
Dermamelan i to nie raz a kilka:-)

są specjalne kremy wybielające. Słyszałam tez, że domowej roboty tonik z cytryny je wybiela.

Gość gość
Piegi sa okropne.... Ci ktorzy pisza ze im sie podobaja to pewnie ich nie maja.... Niektorzy maja je praktycznie wszedzie, twarz rece.. to jakas masakra ;(

Gość gość
ja mam przebarwienia, od hormonów i opalania używam toniku Flos Lek wybielającego oraz kremu z filtrem, wybielającego Pharmaceris Albucin, ja mam z filtrem 40, ale teraz wyszła nowsza wersja z filtrem 50 przetestowałam go zarówno na nartach we Włoszech jak i latem w Grecji, jest ok

Gość gość
Tutaj są wypunktowane sposoby na pozbycie się piegów z twarzy: http://t1p.de/ni5y

Gość Iza567

Ja używałam kremów na przebarwienia, ale nic nie pomagało :( obczaiłam w necie, że może na to pomóc laser. Ja wypróbowałam Sandro Dual. Zabieg nie trwał długo i w sumie jakoś nie bolało, także spróbujcie. Lepiej już zapłacić trochę więcej, ale pozbyć się nadmiaru "kropeczek" :)