Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowaaaaaaaaaaa

Jaki macie stosunek do bylych partnerow??

Polecane posty

Gość uczuciowaaaaaaaaaaa

no wlasnie jaki? spotykacie sie czasem kumplujecie ?

Lepiej nie odgrzewać starych kotletów. poza tym pewne rozdziały w zyciu się zamyka.

pierwszy - czasem sie spotkam przypadkiem na ulicy, to cześć kilka słów it d , fajny kolega i tyle, czasem nawet nie moge uwierzyć, ze tak bardzo go kochalam... drugi - nie chce mi sie z nim nawet gadac, jak go spotkam to na cześć sie skonczy trzeci - dzwonimy, gadamy, czasem jakieś spotkanie,nie ma żadnych durych deklaracji o przyjaźni, jest wspaniałym człowiekiem, żałuję ze nie udało sie :(

Gość aloujza
z bylym nie mam zadnego kontaktu. wiem ze ponoc sie ozenil i zycze mu szczescia, ja tez mam kochanego meza i jestem szczesliwa. tyle.

aaa ale myśle, że gdy zacznę sie spotykac z kimś to ten kontakt sie urwie, to chyba nie byloby w porządku

pierwszy były - nie odzywamy się, uważa że jestem największą suką pod słońcem :P drugi były (nieoficjalny) - udajemy ze sie nie znamy :P

Gość kamczatkaa
nie utrzymuje kontaktow poniewaz wiem ze one by nic nie wniosly do mojego zycia, taka prawda

Gość uczuciowaaaaaaaaaaa
ja tez sie nei odzywam do tych skurwysynow a bylo ich 3 :o

Gość a ja z moim
przeprasza mnie wiecznie...i chce na nowo sprobowac choc ma dziewczyne z ktora mnie zreszta zdradzil :o zal.pl

Gość a jakże
nie utrzymuję żadnych kontaktów z byłymi, zrywam znajomość i już

Z Moim bylym jestesmy Przyjeciolmi, rozmawiamy o wszystkim. Bylismy w zwiazku 9 lat. Dwa lata temu rozeszlismy sie ale powodem nie byl ktos trzeci.

Gość a to peszek
2 chce powrotu :o jeden ma żonę a drugi dziewczynę :O ale generalnie rozmawiamy jak dobrzy znajomi :)

Gość ona bez ogona
a ja nie kontkaktuję się z byłymi. chyba że muszę, no to ok, staram się zamienić kilka zdawkowych słów. Ale to zamknięte rozdziały, nie wracam.

Gość do kadrowy
na ogol obojetny, jednego bardzo lubie i on mnie tez, ale wiem, ze nasz zwiazek nie byl TYM i ze nie bedzie drugiej proby

Gość mój stosunek jest
długi i zawsze przynosi kolka orgazmów ;))

stosunki na odległość, to raczej są nieciekawe, ale jak widzę na ulicy jedną byłą, to nieposiadam się z radości że kopła mnie żopu, jak mówią ruski, druga cudowna blondynka z którą straciłem dziewictwo, ciągle jest zgrabna i się miło uśmiecha, i odpowiada cześć, a jak idę z żoną to dzień dobry.