Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

faustynka17

DIETKA 10 DNIOWA

Polecane posty

Jedna z dziewczyn na forum bardzo poleca te dietke.. trwa 10 dni i chudnie się na niej od 7 do 12 kg..ona osobiście schudłam 9 kg a jej koleżanka np 11kg po diecie oczywiście należy uważać i ograniczać jedzonko... więcej sie ruszać itd. Oto dieta: 1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA SAMA W CIAGU 2 DNI SCHUDLAM 3,5 KG I NIE CZUJE GLODU KTO CHCE SEI DOLACZYC ZAPRASZAM

A czy koniecznie musi być kefir? Ja mieszkam w UK, nie ma tu polskiego sklepu i mogę np. jogurt. Czy taka zmiana może być?

Dzięki za odpowiedż- Twój wynik zachęca:-)))))))))(

Gość okt
beznadziejna dieta efekt jojo gwarantowany

Gość ktossssssssssssss
a ten ser bialy to tak bez niczego taki że tak to ujme suchy ??

Gość okt
jakas nastolatka co nic nie zna sie na dietach i zdrowym zywieniu chce rozpaczliwie schudnac i mysli ze jej sie uda buhaha 11 kg w 10 dni gdzie powinno sie chudnac 1 kg w miesiac

Witam! też sie podjełam tej diety , zaczełam 10 pażdziernika tj. poniedziałek! musze powiedzieec że nie jest łatwo ale jak narazie jest skuteczna . Przed dietą ważyłam 69 kg a dziś się ważyłam tj 16 pażdziernik piątek i ważę 65,5! to skutkuje, ale bje sie efektu jojo.