Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiafdferf

myślicie ,że każdy test ciążowy po miesiącu powie prawde,błagam pomocy

Polecane posty

Gość kasiafdferf

kupilam dzis test za 9 zlotych w aptece BB test jakis nie mylic z bobo testem bo akurat taki był i boje sie ,żkasia123144@wp.p nie powie prawdy, okres spoznia mi sie 13 dni , ostatni raz wspolzylam 3 tygodnie temu ,choc w prezerwatywie był moj partner i nie konczyl we mnie,ani nie pekla,ale martwi mnie ten brak okresu, zrobilam jeden test tydzien temu wyszedl negatyw(pre test) ,a jutro robie ten BB i boje sie ,ze nie bedzie wiarygodny :( poza tym przerwalam branie tabsow i moze dlatego,bo okres ten w przerwie dostalam,a pozniej juz nie :(

Gość kasiafdferf
błagam niech ktos odpowie

Gość juilla24
kasia , test napewno bedzie wiarygodny , ale moim zdaniem w ciazy nie jestes , skoro była prezerwatywa ...

Gość juilla24
a okres spoznia sie np ze stresu , zmiany trubu zycia , klimat , dieta itp itd dla swietego spokoju test zrób , napewno wyjdzie negatywny czyli brak ciazy

Gość ......a
zrób test to sie upewnisz, ale powiem ze po odstawieniu tabsów to czesto tak jest, wiec nie przejmowałabym sie za bardzo

Gość kasiafdferf
dzięki julia - kochana zrobie rano ,bo bardzo sie niepokoje :( oby nie bylo ciazy , jestem na studiach ,a chlopak powiedzial ,ze nie chce o tym slyszec, okazal sie smieciem :( a - mam nadzieje ,że tak jest :( dziekuje

Gość juilla24
kasia , trzymam kciuki aby to nie była ciaza, ale moim zdaniem to napewno nie ciaza, skoro chlopak mial gumke i wycofał sie przed wytryskiem , to jest OK :) WIEM ZE TO NIE MOJA SPRAWA ALE POROZMAWIAJ Z CHLOPAKIEM o ty bo dziwi mnie jego tekst "niechce o tym słyszec.." kazde pojscie do łózka z chlopakiem wiąze konsekwencje ewentualnej ciazy, jakby cie kochal to by zaakceptował to ze sie obawiasz itd ale........... W CIĄZY NIE JESTES napewno!!!!!

Gość juilla24
po takim czasie od stosunku test pokaze wynik prawdziwy , testy sa bardzo czułe i pokazuja nawet dwie krechy w dniu okresu (gdy ciąza jest ) rozmawialam o tym z ginekologiem i powiedzial ze wszystkie testy (bobo-test, pre-test , quick vue, amil itp) są takie same i tak samo wykrywają hormon w moczu hcg róznią sie one firmą tylko i ginekolo mi powiedzial ze jezeli po terminie okresu dwa twsty wyjda negatywne to mozna miec pewnosc ze ciazy nie ma , TESTY MYLĄ SIE WTEDY GDY SA ZA WCZESNIE ZROBIONE bedzie dobrze :)

Gość kasiafdferf
wiesz co Julka o to chodzi,ze za bardzo chcial ingerowac w moje zycie , nie chcial mniepuscic do kolezanek, kazal dawac wszystkie hasla na poczcie , na gg itd :( na poczatku bylo wspaniale ,a teraz to lepiej nie mowic :( mowilam mu o tym ,ze moze sie zdarzyc i taka ewentualnosc jak ciaza skoro nie mam okresu,ale mowi,ze nie ma opcji bo nier robilismy nic niebezpiecznego,a jak bralam tabsy to nigdy nie konczyl we mnie ,wiec sama nie wiem mozna zgłupiec :( dziekuje za to,ze sa jeszcze tak zyczliwe i mile osóbki jak Ty

Gość juilla24
ja mialam setki razy takie sytuacje jak ty i tez sie balam i robilam testy , okres mi sie spoiznial 4 tygodnie , poszłam do lekarza i okazalo sie ze mialam cykl bezowulacyjny nie bój sie kasiu bedzie ok :)

Gość juilla24
kasiu , ja tez mialam takiego chlopaka , zerwałam z nim 3 miesiace temu , bo wszystkiego mi zabranial , chory zazdrosnik kontroler itd , wiec dalam sobie spokój , tego kwiatu pół swiatu , wydaje mi sie ze zasługuje na lepszego . i TY TEZ :) NAPEWNO!!!!!!

Gość kasiafdferf
ja juz podjełam kochana decyzje,ze jak sie ta sprawa wyjasni i nie bedzie ciazy to koncze z tym draniem, dziekuje za te słowa kochana jestes :) nie ma to jak wsparcei 🌼

Gość juilla24
JA TEZ TAK ROBIŁAM :)CZEKAŁAM AZ DOSTANE OKRES zeby ze swoim zerwac , ale okres mi sie spoznial , zrobilam test - neg. dla pewnosci zrobilam badanie krwi beta hcg (100%pewne) potem dostalam okres i zerwalam z nim zycze ci pozytywnego rozwiązania tej niepokojącej dla ciebie sprawy W CIĄZY NIE JESTES :) POZDRAWIAM

Gość kasiafdferf
jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam :) 🌼

Gość juilla24
❤️ :)

kochana, jak się odstawia pigułki to często jest tak że okres się spóźnia,a nawet niekiedy występuje zanik miesiączki, miałam nawet to w ulotce napisane. Także luzik. Jak długo nie będziesz miała okresu to idź do gina, będzie musiał Ci coś przepisac na wywołanie go. A ciąża odpada,tak jak mówi juilla:)

Gość afadsf
... kolejna (mam na myśli autorkę) z paranoją kup dwa kartony testów różnego rodzaju i rób co godzinę, może się coś zmieni... a, na wszelki wypadek przygotowuj wyprawkę bo "zaden test nie jest na sto procent pewny" i jeszcze jedno, jeśli to nie ciąża (a możesz być pewna - przy swoim podejściu - za jakieś dziewięć miesięcy) to zabezpieczaj się na przyszłość: - wkładką domaciczną (może uda ci się założyć tak ze cztery naraz), - kapturkiem dopochwowym - globulkami plemnikobójczymi - tabsami - plastrem hormonalnym - prezerwatywą, powinno wystarczyć. No i oczywiście testy co jakiś czas.

Gość paranoiczka
wiem że zostanę ukamieniowana za moje pytanie, ale nie mogę już wytrzymać. minął właśnie miesiąć od sytuacji w której była minimalna szansa na zapłodnienie, ale okres spóźnia mi się 2 tygodnie a zawsze był regularny zrobiłam beta hcg z krwi 5 dni po terminie spodziewanej miesiączki i wyszedł

Gość paranoiczka
byłam u ginekologa, ale po obejrzeniu wyniku testu nie chciała mnie badać. Dostałam zastrzyki z progesteronem na wywołanie okresu, ale mineły 2 dni od odstawienia a okresu brak. Wiem, że progesteron utrzymuje ewentualną ciążę więć dziś test byłby chyba już wiarygodny (39 dzień cyklu?)? wiem, że to glupie pytanie, ale juz nie wiem co myśleć

Gość paranoiczka
ucieło część pierwszego posta - wyszedł negatywnie