Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani Rosolak

Jak wepchnac faceta pod pantofel ?

Polecane posty

Gość pani Rosolak

chcialabym by moj facet robil wszystko co ja chce :-p jak to zrobic ? pomozcie mi :-)

Gość powiedz mu że mu nie dasz dupy
jak nie zrobi czego chcesz?

Gość pani Rosolak
Próbowałam i tak się zdenerwowałam i nakrzyczałam na mojego Dzierżysława , że ze strachu dostał sraczki i popuścił . No nie wiem już co robic

A potem będziesz pytała, co zrobić, żeby Twój facet był prawdziwym facetem, a nie bezwolną ciapcią? ;) :D Jeśli go kochasz, to między innymi dlatego, że jest jaki jest. Jeśli go zmienisz może tak się zdarzyć, że przestaniesz go kochać lub szanować, bo już będzie inny.

Gość pani Rosolak
No nie wiem już co począć , ostatnio mój Dzierżysław zrobił się zamknięty w sobie , zaczął się zadawać z typami spod osiedlowych delikatesów . Słucha także godzinami jakiejś dziwnej muzyki , nie wiem jakieś biesiady czy coś . Doszły mu też problemy moczenia nocnego i tiki . Dziwnie rusza głową albo ręką :(:(

Gość pani Rosolak
No nie wiem normalnie . Jego charakter teraz przypomina "Rysia z Klanu"

podobno co druga kobieta chce zamknąć w szafie swojego faceta aby nigdzie nie łaził i nie podrywał panienek i jednocześnie ten facet zamknięty w szafie musi dużo forsy zarabiać aby kobieta korzystała z życia i co tydzień nowa torebka i nowa bluzeczka a on niech siedzi w szafie , prawda dziewczyny ?

Gość Romana Fryczkowska
Faceta nalezy kontrolowac i trzymac \"za morde\". To oni sa zakala zwiazkow. Zdradzaja, oszukuja itd dlatetego nalezy ich dobrze kontrolowac. On z kolegami nie moze wyjsc bo wtedy nalezy mu powiedziec ze mezczyznom sie nie ufa, ze po alkoholu sa zdolni do wielu niezaleznych od siebie rzeczy. Natomiast my kobiety jestesmy w porzadku, jestesmy fair i my mozemy same wychodzic z kolezankami. A jakby facet sie zbuntowal wystarczy foch i zero sexu, ozieblosc i facet jest u naszych stop, robi to co chcemy :-p I jest po naszemu :-D